Index / Kunst en Vermaak / Wat zijn goede Straat Dancing Shoes?

Share This Post

Kunst en Vermaak

Wat zijn goede Straat Dancing Shoes?

In elk dans zijn er drie factoren die de kwaliteit van de beweging bepalen: de danser, de schoenen en de vloer ... in die volgorde. Goede kwaliteit schoenen zal niet vervangen techniek, maar ze zijn van essentieel belang voor het verwijderen van obst

Advertisement

In elk dans zijn er drie factoren die de kwaliteit van de beweging bepalen: de danser, de schoenen en de vloer ... in die volgorde. Goede kwaliteit schoenen zal niet vervangen techniek, maar ze zijn van essentieel belang voor het verwijderen van obstakels zoals grote wrijving die de prestaties van een danser zou kunnen belemmeren. Juiste schoenen geven een danser vrijheid ongehinderd te dansen. Hip hop, breakdance en andere straat dansen vormen een grotere uitdaging dan de meer traditionele studio dansen als het gaat om het vinden van goede schoenen.

Betekenis

Ballet, ballroom, en andere studio dansen hebben beproefde normen van wat schoenen het beste werken. In deze gevallen worden de zolen vaak suède of leer de danser het vermogen om te draaien en glijden soepel over een glad, schoon oppervlak te bieden.

Hip hop, krumping, popping en vergrendeling en andere straat danst meestal slechts één element gemeen, en dat is het onvermogen om de omstandigheden van de prestaties te anticiperen. Wanneer je podium overal van een trottoir naar een parkeerplaats om concrete trap of kasseien zou kunnen zijn, een veelzijdige schoen die bestand is tegen de ontberingen van outdoor terrein, terwijl je toch de flexibiliteit van een dans schoen met nodig.

misvattingen

Dance sneakers zijn een split-zool dans schoen ontworpen om dansers voeten wijzen en zelfs te dansen en pointe. Maar dit zijn niet per se een goede keuze voor straat dansen, omdat de split zool kan komen te zitten op ruwe oppervlakken, en puntige voeten zijn geen prioriteit. Dance sneakers zijn meestal gemaakt van een zacht leer dat is niet duurzaam of ondersteunend genoeg voor street dancing.

Het vermijden van Injury

Straat dansschoenen moeten goed passen. Het is belangrijk de schoenen op hun plaats blijven en het gevoel alsof we een deel van het lichaam van de danser, een verlengstuk van hun voeten. Schoenen die los zijn kunnen verwondingen veroorzaken, zoals losjes kan gebonden veters. Dubbele knopen de veters en stopte ze in kan helpen uitschakeling te voorkomen. Het is ook altijd een goed idee om op te warmen voor, en strek na elke intense fysieke activiteit.

Veiligheid

Zelfs als een schoenen beweert te zijn ontworpen voor straat dansen als ze geen stevige, soepele structuur hebben, kunnen ze onveilig zijn. Oneffen ondergrond en improvisatie moves: een deel van de schoen zou kunnen in contact komen met de grond. Schoenen moeten ook licht om te voorkomen dat overbelasting van de enkelgewrichten met overgewicht te zijn en moeten altijd knuffel de voeten.

types

De meeste trainers zal werken als straat dansschoenen als ze een stevig, flexibel, platte zool en een goede ondersteuning.

Adidas Superstar is een straat dansende schoen populair gemaakt door de hoge kwaliteit van de prestaties en de sponsoring door de hip hop groep Run DMC. Het uiterlijk van deze schoen is een klassieker in de straat dansen, vooral de rubber "schil" teen die kracht en oneffen terrein kan weerstaan ​​terwijl de bescherming van de voeten van de danser te worden.

Bloch, een lange tijd producent van dansschoenen, maakt een straat dansende schoen met professionele rand. De Klassik is voorzien van ademend leer en een spin plek op de tong, alsmede een verwijderbare metalen clip om baggy broek uit de weg te houden.

Share This Post