Index / Huis / Wat zijn de voordelen van verstelbare bedden?

Share This Post

Huis

Wat zijn de voordelen van verstelbare bedden?

Verstelbare bedden bevatten verschillende mechanismen waarmee de gebruiker de hoogte, kantelen of stevigheid van de matras te passen. Veel slapers voorkeur aan een verstelbaar matras voor comfort. Deze speciale bedden bieden ook tal van voordelen voo

AdvertisementVerstelbare bedden bevatten verschillende mechanismen waarmee de gebruiker de hoogte, kantelen of stevigheid van de matras te passen. Veel slapers voorkeur aan een verstelbaar matras voor comfort. Deze speciale bedden bieden ook tal van voordelen voor de gezondheid voor mensen met rugproblemen of bepaalde chronische aandoeningen. Uw zorgverzekering kan zelfs dekking van de kosten van een verstelbaar bed als het zorgt voor een betere nachtrust.

houding Controle

Een vlakke, volledig horizontale matras laat vaak uw lichaam te verschuiven naar ongepaste houding of verkrampte positie als je slaapt. Als je rug of gewrichtsproblemen die worden verergerd door een slechte houding, slapen op een vlakke matras kan je pijn als je wakker. Verstelbare bedden kunt u bepalen hoe je lichaam is ingericht als je slaapt, zegt SpinLife. Een lichte helling aan het hoofd of de voet van het bed kan voorkomen dat u krullen omhoog of je benen te buigen en het veroorzaken van jezelf ongewenste pijn.

meer ondersteuning

De natuurlijke kromming van de rug lijkt op een S, met een bocht bijzonder uitgesproken in de onderrug. Dit gebied wordt niet ondersteund door een vlakke matras als je slaapt op je rug. Slapen op uw zijde belemmert gezonde ademhaling, en speciale lumbale kussens leiden vaak tot spanning en pijn in andere delen van het lichaam. De website Spine Health zegt dat de verstelbare bedden kunt u slapen in een semi-Fowler positie met een schuine bovenlichaam en licht gebogen benen. Deze positie houdt bijna alle van de stam af van uw onderrug.

oedeem Treatment

Oedeem is een medische aandoening waarbij de benen en voeten opzwellen van geaccumuleerde vloeistoffen en pijnlijk worden. Slapen met je benen verhoogd voorkomt vochtophoping en de bijbehorende pijn, volgens Craftmatic. Een volledig verstelbaar bed kunt u uw benen tilt net genoeg om oedeem complicaties te voorkomen zonder het gevoel uitgerekt of verwrongen. De hoek moedigt de vloeistof door het lichaam te reizen zonder het verzamelen in de benen, het voorkomen van gewichtstoename en extremiteit pijn.

Bedlegerige Comfort

Patiƫnten die bedlegerig of ernstige mobiliteitsproblemen moeite hebben om te genieten van het kijken naar televisie of andere activiteiten best gedaan in een zittende positie als ze beperkt worden tot een traditionele bed. Verstelbare bedden kan de bovenste helft van je lichaam te ondersteunen, zoals een bank of zal voorzitten zonder dat u het bed te verlaten. Bedden die lager op commando maken het veranderen van het beddengoed of het helpen van een geliefde uit bed gemakkelijker ook.

Share This Post