Index / Persoonlijke financiën / Wat zijn de voordelen van eerste-keer thuis koper programma's?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Wat zijn de voordelen van eerste-keer thuis koper programma's?

Het kopen van een eerste huis kan zowel spannend en eng. Velen zijn niet in staat om dit te doen op hun eigen. Gelukkig zijn er de eerste keer thuis koper programma's die mensen helpen de aanpassing. Terwijl u in staat zijn om een ​​huis te kopen met

Advertisement

Het kopen van een eerste huis kan zowel spannend en eng. Velen zijn niet in staat om dit te doen op hun eigen. Gelukkig zijn er de eerste keer thuis koper programma's die mensen helpen de aanpassing. Terwijl u in staat zijn om een ​​huis te kopen met een traditionele lening, rekening houden met de voordelen die de eerste keer thuis koper programma's bieden.

Lage of geen down Betaling

De aanbetaling is vaak het grootste obstakels als het gaat om het kopen van een huis. Terwijl u in staat zijn om de maandelijkse betalingen te doen, het bedenken van een 20 procent aanbetaling kan een huis te kopen te maken buiten bereik. Door middel van een lening Federal Housing Administration (FHA) voor de eerste keer thuis kopers, kunt u een lening te beveiligen met slechts 3 procent lager. Als je een veteraan bent, kunt u in aanmerking voor een lening zonder aanbetaling.

Vooruitbetaling Bijstand

Sommige eerste keer thuis koper programma's bieden ook aanbetaling hulp. In dit geval zou u het afsluiten van een tweede lening om de kosten van de aanbetaling te dekken. Dit zal doorgaans een hogere rente bedrag dan de belangrijkste hypotheek, maar het kan toestaan ​​om een ​​huis te kopen.

lage rente

Lening programma's voor de eerste keer thuis kopers willen om de aankoop van een huis betaalbaar. Eén van de manieren waarop ze dit doen is door het aanbieden van lage rente op de home. Een lagere rente betekent lagere maandelijkse betalingen.

Counseling

Sommige eerste keer thuis koper programma's bieden --- of zelfs vereisen --- financiële begeleiding. Dit zal u helpen een verstandige beslissing te nemen bij de aankoop van uw huis en zorgen ervoor dat u al uw financieringsopties te begrijpen. Het kan ook helpen om de werkelijke kosten van de woning te bepalen en of je echt kunt veroorloven.

Share This Post