Index / Bedrijf / Wat zijn de voordelen van een interne Employee E-nieuwsbrief?

Share This Post

Bedrijf

Wat zijn de voordelen van een interne Employee E-nieuwsbrief?

Internet werknemer nieuwsbrieven worden gemaakt en gedistribueerd door non-profitorganisaties en commerciële bedrijven. Vooruitgang van de technologie, met name het internet en e-mailfuncties, maakt het gemakkelijk voor werkgevers om in contact te ko

AdvertisementInternet werknemer nieuwsbrieven worden gemaakt en gedistribueerd door non-profitorganisaties en commerciële bedrijven. Vooruitgang van de technologie, met name het internet en e-mailfuncties, maakt het gemakkelijk voor werkgevers om in contact te komen met hun werknemers met behulp van interne medewerker nieuwsbrieven houden. Wanneer nieuwsbrieven worden verspreid onder medewerkers van een organisatie op een regelmatige basis (wekelijks of maandelijks, bijvoorbeeld) werkgevers bouwen vertrouwen met hun werknemers.

Communiceren met werknemers

Werkgevers maken gebruik van interne medewerker nieuwsbrieven om hun medewerkers te inspireren om hun prestaties te verhogen. Zo kan een werkgever interview een marktleider in zijn nieuwsbrief en benadrukken motievencitaten dat de marktleider maakt tijdens het interview. Als de marktleider wordt gerespecteerd door personeelsbestand van de organisatie, kan het interview medewerkers te inspireren zich bezighouden met projecten en opdrachten ze werken aan te blijven. Bovendien kan senior business leiders werknemer nieuwsbrieven gebruiken om werknemers te informeren over de komende initiatieven en team-building evenementen zoals picknicks en vakantie vieringen. Omdat de nieuwsbrieven alleen worden bekeken door de werknemers, kunnen managers de details rond deze gebeurtenissen te bieden zonder onthullen de informatie aan klanten en consumenten.

Spotlight Top Performers

Maak een interne medewerker nieuws best presterende werknemers schijnwerpers. Zo kan bijvoorbeeld senior leiders een twee- tot drie-paragraaf bio of kort interview on sales managers die nieuwe klant contracten tegen een tarief dat is 20 procent sneller dan het management verwacht en die ook vrijwilliger bij lokale goede doelen veilig te construeren. Achievements deze werknemers te maken op het werk en in de gemeenschap help andere werknemers om te zien dat work-life balance is mogelijk in de organisatie. Als senior leiders onder meer foto's van de medewerkers met de schrijf-ups, het voegt een persoonlijk tintje. Collega's van de schijnwerpers werknemers beseffen dat het management waardeert werknemersbijdragen, of deze bijdragen worden gemaakt op het werk of in de gemeenschap.

Invoering van nieuwe producten en diensten

Senior business leiders die willen om nieuwe producten en diensten te introduceren aan hun personeelsbestand kunnen dit doen met behulp van interne medewerker nieuwsbrieven. Ze kunnen werknemers foto's van de nieuwe producten te tonen en nieuwe diensten die de organisatie is de lancering te beschrijven. Na nieuwsbrieven worden verspreid onder het personeel, medewerkers vertellen hun families en vrienden op zoek naar de producten en diensten op de markt. Werknemers blijven opgeleid op wat het bedrijf doet en begrijpen van de verbinding tussen de lancering van de nieuwe producten en diensten en procedurele, werkuren en job-opdracht verandert hun afdeling toezichthouders uit te voeren.

Vertrouwd Workforce met Senior Managers

Als organisaties maken korte bios met foto's van senior business leiders in interne medewerker nieuwsbrieven, de senior leiders lijken meer aanspreekbaar voor de werknemers. Nieuwsbrief makers kunnen humoristische citaten of tips van de senior leiders gebruiken om werknemers te helpen krijgen om hun bazen weten. Dit schept vertrouwen en legt verstandhouding tussen leidinggevenden en medewerkers.

Share This Post