Index / Cars / Wat zijn de voordelen van de katalysatoren Uit Auto's verwijderen?

Share This Post

Cars

Wat zijn de voordelen van de katalysatoren Uit Auto's verwijderen?

Katalysatoren, die verantwoordelijk zijn voor het ontsteken en brandende onverbrande uitlaatgassen zijn, werd standaard auto-apparatuur op alle auto's te beginnen met modeljaar 1975. Hoewel katalysatoren helpen om uitlaatgassen schoner te maken, zijn

Advertisement

Katalysatoren, die verantwoordelijk zijn voor het ontsteken en brandende onverbrande uitlaatgassen zijn, werd standaard auto-apparatuur op alle auto's te beginnen met modeljaar 1975. Hoewel katalysatoren helpen om uitlaatgassen schoner te maken, zijn ze niet zonder hun minnen. Wat volgt is een korte lijst van de potentiële voordelen van het verwijderen van auto-katalysatoren.

verhoogde Horsepower

Auto's die hun katalysatoren verwijderd ervaring een toename van het motorvermogen. Katalysatoren maken significante hoeveelheden motor tegendruk door de knellende effecten daarvan bij het verlaten van uitlaatgassen. Verwijdering van katalysatoren van auto laat uitlaatgassen hun motoren sneller verlaten en op hogere niveaus.

Better Gas Mileage

Sinds katalysator verwijdering zorgt voor uitlaatgassen om de motor van een auto met een verhoogd snelheden af ​​te sluiten, wordt de motor tegendruk verminderd, welke motor stam vermindert. Deze vermindering van de motor tegendruk en de motor stam stelt een motor om gemakkelijker te werken, en vermindert daarmee het brandstofverbruik en verhoogt gas kilometers.

Lagere motorbedrijfstemperatuur

Omdat het verwijderen van een katalysator vermindert de belasting van de motor van een auto doordat uitlaatgassen van de motor om de motor gemakkelijker te ontruimen, een netto-effect is een verlaging van de bedrijfstemperatuur van de motor. Hoe makkelijker een motorfuncties en minder werk moet het resultaat in minder wrijving, minder belast en uiteindelijk een lagere werktemperatuur.

Meer Fuel Opties

Auto's uitgerust met een katalysator draaien alleen op loodvrije benzine. Loodhoudende benzine, die meer vermogen en betere motor verbranding produceert, vernietigt snel de binnenste katalysator materialen van katalysatoren. Een auto zonder katalysator zal kunnen draaien op een verscheidenheid van loodhoudende en / of hoogwaardige brandstoffen die niet mogelijk zou zijn met een katalysator.

Gezonder Exhaust Sound

Katalysatoren werken als auto halsdoeken, wiens enige doel is om het geluid van het verlaten van de motor uitlaatgassen dempen. Hoewel de katalysatoren te verbranden onverbrande uitlaatgassen van een motor schoner verlaten, waardoor de uitlaatemissies, maar ook verder dempen van een auto uitlaatgeluid en geven een ietwat timide, getemperd uitlaatgeluid. Zonder katalysator, van een auto uitlaatgeluid wordt een beetje luider, een beetje dieper en meer onderscheidend.

Share This Post