Index / Persoonlijke financiën / Wat zijn de voordelen van beleggingsfondsen?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Wat zijn de voordelen van beleggingsfondsen?

Unit investment trusts zijn beleggingsproducten onder dezelfde wetten als beleggingsfondsen en closed-end fondsen georganiseerd. Beleggingsfondsen worden uitsluitend verkocht via makelaars en kan niet worden gekocht direct als no-load fondsen of op d

Advertisement

Unit investment trusts zijn beleggingsproducten onder dezelfde wetten als beleggingsfondsen en closed-end fondsen georganiseerd. Beleggingsfondsen worden uitsluitend verkocht via makelaars en kan niet worden gekocht direct als no-load fondsen of op de beurzen als closed-end fondsen en exchange traded funds. Unit investment trusts hebben van oudsher gehouden portefeuilles van obligaties, maar het aantal aandelen UITS is gegroeid.

vaste looptijd

De stand-apart kenmerk van de investeringen beleggingsfondsen is een vaste einddatum. Op die datum de effecten in de trust worden verkocht en de opbrengst uitgekeerd aan deelnemers. Een nieuwe unit trust kan een gespreide portefeuille van obligaties die vervallen in 20 jaar en het vertrouwen sponsor kan geven een 20-jarige einddatum te kopen. Beleggers in de eenheden weten wat de waarde van hun eenheden zal op de beëindiging, het beschermen van de belangrijkste waarden.

Diversified Portfolio

Een beleggingsfonds heeft een portefeuille van effecten, ofwel obligaties of aandelen. Beleggers kunnen kopen in de gediversifieerde portefeuille met een investering zo laag als $ 1.000. Een investeerder zou $ 50.000 tot $ 100.000 nodig hebben om een ​​gespreide obligatieportefeuille samen te stellen. Zodra een beleggingsfonds koopt de effecten van de portefeuille blijft statisch. Effecten worden niet gekocht of verkocht uit de portefeuille. Een beleggingsfonds investeerder weet precies welke obligaties of aandelen worden aangehouden in de portefeuille.

Herbelegging van dividenden

Bond beleggingsfondsen betaalt de rente van de obligatieportefeuille als maandelijkse dividenduitkeringen. Een belegger kan kiezen om de dividenden in contanten te nemen of hebben ze herbelegd in meer eenheden van de trust. Een individuele obligatie belegger ontvangt alleen rentebetalingen twee keer per jaar. De obligatie belegger moet ook beslissen waar de rentebetalingen ontvangen van individuele obligaties investeren. Beleggingsfondsen toestaan ​​dat een samenstelling van rente-inkomsten, terwijl de individuele beleggingen in obligaties niet die mogelijkheid bieden.

Inkoop van participaties

De sponsor van een investering beleggingsfonds is verplicht om terug te kopen eenheden van de beleggers die willen dat hun eenheden te verkopen. De eenheden zullen worden teruggekocht op de huidige intrinsieke waarde - NAV - van de eenheden zonder extra kosten of commissies. Dit is in tegenstelling tot closed-end fondsen, die kan de handel op grote kortingen op de NAV. UIT-eenheden zijn ook meer liquide dan veel individuele obligaties. De intrinsieke waarde van een beleggingsfonds kan hoger of lager zijn dan de initiële prijs betaald voor de eenheden.

Share This Post