Index / Huis / Wat zijn de voordelen en nadelen van Concrete Block Walls?

Share This Post

Huis

Wat zijn de voordelen en nadelen van Concrete Block Walls?

Betonblok muren hebben gediend als de structurele elementen van grote commerciële en overheidsgebouwen, waaronder scholen, kantoorgebouwen en ziekenhuizen, voor decennia. Deze stenen, ook wel sintel blokken, beton metselstenen en funderingsblokken, h

AdvertisementBetonblok muren hebben gediend als de structurele elementen van grote commerciële en overheidsgebouwen, waaronder scholen, kantoorgebouwen en ziekenhuizen, voor decennia. Deze stenen, ook wel sintel blokken, beton metselstenen en funderingsblokken, hebben opgedaan populariteit in huizen en andere kleine particuliere gebouwen evenals omwille van een aantal voordelen ten opzichte van traditionele bouwmaterialen zoals hout. Er zijn een aantal nadelen, echter, dat u moet overwegen voordat het kiezen van een betonblok muur.

Kosten

Een groot nadeel van betonblokken is de kostprijs. De kosten van beton fluctueert, maar het is nog duurder dan hout, dat is een van de meest populaire bouwmaterialen. Of de extra kosten van de betonblokken is de moeite waard de voordelen die het biedt, hangt af van de behoeften van de huiseigenaar, maar de extra kosten kan een belemmering vormen voor sommige bouwprojecten zijn.

Duurzaamheid

Een van de grote voordelen betonblokken houden via andere bouwmaterialen is duurzaamheid. Concrete niet rot of schimmel en wordt niet beschadigd door insecten of ander ongedierte. Ook brandveilig en een betonblok muur kan worden gebruikt als een firewall tussen de kamers of structuren. Betonblok ook bestand tegen vocht, waardoor het ideaal is voor natte omgevingen, zoals een huis in de buurt van de oceaan of in een kelder.

Uiterlijk

Betonblok muren zijn niet bekend voor het hebben van een aantrekkelijk uiterlijk. Dit is een nadeel in vergelijking met vrijwel alle andere wandmateriaal. Gipsplaten, bijvoorbeeld, is af te werken in veel verschillende texturen, stijlen en kleuren. U kunt betonblok te schilderen, maar u kunt textuur en het patroon van de kale betonnen niet veranderen zonder de uitgaven meer dan je zou betalen voor fijne gehouwen steen.

Milieu

Beton is milieuvriendelijk. Het maakt gebruik van gerecyclede materialen en niet veel van de agressieve chemicaliën gebruikt in andere bouwmaterialen bevatten. Sinds betonblok muren bieden uitstekende isolatie, maar ook het energieverbruik, wat goed is voor het milieu te verminderen. Het gebruik ervan vermindert ook de noodzaak voor het oogsten beperkte middelen, zoals hout.

Snelheid

Het gebruik van betonnen blokken kunnen versnellen het bouwproces, waardoor ze een voordeel ten opzichte van hout en andere materialen. Deze resultaten kunnen ook in een kostenbesparing voor arbeid, omdat er minder bouwtijd nodig is. In sommige gevallen, afhankelijk van de grootte van de muur en de hoeveelheid werk betrokken, de totale kosten van het gebruik betonblokken lager zijn dan andere materialen vanwege de arbeidskosten kostenbesparingen.

Isolatie

Betonblokken bieden uitstekende isolatie, vooral als de holle blokken worden gevuld met beton nadat zij zijn geplaatst. Ze houden de warmte in wanneer het buiten koud is, en houdt een woning of gebouw koel als het buiten warm is. Betonblokken zijn ook uitstekend in geluid dempende voorkomen dat het reizen tussen kamers of delen van een gebouw.

Share This Post