Index / Onderwijs / Wat zijn de voor- en nadelen van een Learning Management System?

Share This Post

Onderwijs

Wat zijn de voor- en nadelen van een Learning Management System?

Een learning management systeem organiseert de informatie in een school natuurlijk. Het systeem kan aanvullende informatie, zoals de cursus handouts, krant en tijdschrift clips, en natuurlijk contouren te slaan. Het learning management systeem kan oo

Advertisement

Een learning management systeem organiseert de informatie in een school natuurlijk. Het systeem kan aanvullende informatie, zoals de cursus handouts, krant en tijdschrift clips, en natuurlijk contouren te slaan. Het learning management systeem kan ook opslaan student documenten zoals cijfers over examens en huiswerkopdrachten.

Instant Results

Een learning management systeem kan direct feedback aan een student te bieden. Als een student is het oefenen voor een test, kan hij antwoorden op vragen invoeren, en het systeem kan hem meteen vertellen of hij kreeg een vraag correct, en de mogelijke redenen voor een fout antwoord. De student kan ook zijn waardering voor een huiswerkopdracht of een test te krijgen, zodra hij klaar is de taak.

Educator Convenience

Omdat het learning management systeem kan gemakkelijk rang true-of-vals en multiple-choice vragen, is het de tijd vermindert de professor nodig heeft voor het sorteren. Het learning management systeem kan ook belangrijke documenten zoals de syllabus op te slaan, zodat een student die haar exemplaar verliest hoeft niet de professor voor een ander exemplaar te vragen.

academische Discussie

Een learning management systeem beperkt academische uitwisseling. Volgens Educause, in vele cursussen, alleen de huidige studenten kunnen de links naar papers, discussies in de loop forums en reacties zie van de professor, in tegenstelling tot een webpagina van de professor berichten dat het publiek kan bezoeken. De cursus sluit aan het einde van het semester, zodat studenten niet terug kunnen gaan en hun kennis op te frissen.

Kosten

Het opzetten van een learning management systeem is duur. Proprietary learning management systemen kosten vaak de school een licentievergoeding per jaar. Als de school gebruikt een open learning management systeem, zal het moeten computer apparatuur aan te schaffen om het systeem te hosten, en het kan nodig zijn om extra informatie-technologie werknemers in te huren om het systeem te laten functioneren en technische ondersteuning aan leerkrachten.

Leermiddelen

Een learning management systeem biedt verschillende soorten communicatiemiddelen. Het systeem kan zijn eigen webforum, mail service te hosten en chat-client. Met behulp van de learning management systeem zorgt ervoor dat elke student gemakkelijk al deze tools kunnen openen zonder het installeren van extra software-programma's, en dat alle studenten via een compatibele communicatie methoden.

Lock-in

Vendor lock-in is een probleem met het leren van management systemen. Een cursus module die werkt op Learning Management System één leverancier kan niet functioneren op een andere's. Als docenten en studenten wennen aan het gebruik van een learning management systeem, kunnen ze klagen als de school beslist om over te schakelen naar een andere.

Share This Post