Index / Cars / Wat zijn de verschillende soorten Buick?

Share This Post

Cars

Wat zijn de verschillende soorten Buick?

Buick is een Amerikaanse luxe automerk onder de General Motors zakelijke paraplu. Het heeft wortels die terug te voeren tot de late jaren 1800 en vroege jaren 1900, toen de eerste auto's in de VS werden verdreven en vervaardigd. Met ingang van novemb

AdvertisementBuick is een Amerikaanse luxe automerk onder de General Motors zakelijke paraplu. Het heeft wortels die terug te voeren tot de late jaren 1800 en vroege jaren 1900, toen de eerste auto's in de VS werden verdreven en vervaardigd. Met ingang van november 2010, Buick maakt vier verschillende modellen, elk met zijn eigen specifieke kenmerken en specificaties.

Buick Lacrosse

De Buick Lacrosse is een middelgrote sedan die werd opnieuw ontworpen in 2010. De 2011 model is voorzien van de optionele slimme technologie functies zoals ultrasone achter parkeerhulp (dat geeft je audio en visuele waarschuwingen wanneer u een back-up van het voertuig), traction control en Bluetooth-mogelijkheden. Standaard modellen worden geleverd met een 2,4-liter viercilinder motor met 182 pk, de zetel van een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, OnStar, een zeven-speaker audiosysteem met CD / MP3-speler, en een extra audio-aansluiting en satelliet radio. Optionele onderdelen zijn een 3,6-liter V6 met 280 pk, dual-zone automatische climate control, op afstand de motor te starten en een 11-speaker surround-sound audiosysteem met USB-interface. Met ingang van november 2010 heeft de adviesprijs voor de standaard model is ongeveer $ 27.000.

Buick Enclave

De Enclave is Buick enige SUV-type model. Deze full-size crossover SUV maakte zijn debuut in 2008, en de 2011 model is voorzien van achteruitkijkcamera, een dvd-navigatiesysteem en parkeersensoren achter te staan. Het voertuig wordt standaard geleverd met een 3,6-liter V6-motor die een brandstofverbruik van 24 mijl per gallon, een volledig onafhankelijke wielophanging, een zestraps automatische transmissie heeft, en is in staat om acht volwassenen biedt plaats aan drie rijen stoelen. Andere standaard functies omvatten een drie-zone automatische airconditioning, satelliet radio, Bluetooth-connectiviteit en OnStar. Met ingang van november 2010 heeft de adviesprijs voor de Enclave is ongeveer $ 35.000. Optionele functies omvatten all-wheel drive, remote ontsteking, achter Park Assist met achteruitrijcamera, geheugen zetel positionering voor de bestuurder, een 10-speaker surround-sound-systeem met een USB-audio-aansluiting, een navigatiesysteem en een achterpassagiers DVD entertainment systeem.

Buick Lecerne

De Buick Lecerne, een full-sized familie sedan, werd voor het eerst geïntroduceerd in 2006. De 2011 Lecerne wordt standaard geleverd met een 227-pk 3,9-liter V6 (met een brandstofverbruik van 26 mijl per gallon), maar heeft ook een Super Lecerne model met een meer krachtige overhead-cam V8-motor met 292 pk. Andere standaard functies omvatten een MP3-speler ingang, hoofd en borst beschermen zij-airbags, en vier-traps automatische transmissie. Optionele functies omvatten een blinde-stip waarschuwing systeem, verwarmde en gekoelde voorstoelen, super-wielophanging met Magnetic Ride Control en lederen zetels. Met ingang van november 2010 heeft de adviesprijs voor de Lecerne is ongeveer $ 30.000.

Buick Regal

De Buick Regal zal de terugkeer naar de markt in 2011 te maken nadat hij gestopt wordt geproduceerd in 2004. De nieuwe Europese ontworpen Regal is een full-sized familie sedan die wordt geleverd met standaard traction control, lederen stoelen met verwarming, Bluetooth-connectiviteit, USB / MP3-aansluiting, OnStar en satelliet radio. Optionele functies omvatten achterste park staan, een 120V stopcontact en handgeschakelde transmissie. De Buick Regal sport een 2,4-liter viercilinder motor met 182 pk, en er is ook een turbocharged 2.0-liter met 220 pk optie beschikbaar. Het voertuig is ingesteld op debuut in het voorjaar van 2011, en zal een adviesprijs van $ 26.000 (vanaf november 2010).

Share This Post