Index / Careers & Work / Wat zijn de taken van een US Marshal?

Share This Post

Careers & Work

Wat zijn de taken van een US Marshal?

De US Marshals Dienst (USMS) is de oudste federale politiebureau in het land. In continue werking sinds 1789, marshals zijn verantwoordelijk voor een verscheidenheid aan beschermende diensten. gerechtelijke Beveiliging Het centrale doel van de US Mar

AdvertisementDe US Marshals Dienst (USMS) is de oudste federale politiebureau in het land. In continue werking sinds 1789, marshals zijn verantwoordelijk voor een verscheidenheid aan beschermende diensten.

gerechtelijke Beveiliging

Het centrale doel van de US Marshals Service is om rechters, juryleden en advocaten te beschermen in rechtszalen van alle jurisdicties. Ze werken het programma van de getuigenbescherming en federale gevangenen vervoeren.

Fugitives

US marshals voeren federale onderzoeken van voortvluchtigen. Volgens de website van US Marshals Service werden 36.400 misdadigers opgepakt in het fiscale jaar 2009. Marshals huis tienduizenden gedetineerden in gevangenissen in het hele land.

Lucht transport

Beginnend in 1995, US marshals begon het transport van gevangenen en illegale immigranten op vliegtuigen. Hun rol in de lucht is toegenomen sinds de 911-aanslagen in 2001.

Overige taken

De US Marshals Service is betrokken bij Homeland Security kwesties en reageert op nationale noodsituaties.

schadevergoeding

Voor hun werkzaamheden, US marshals verdiende tussen de $ 36.658 en $ 46.969 per jaar vanaf 2009, volgens de website van US Marshals Dienst.

Share This Post