Index / Careers & Work / Wat zijn de taken van een bank Sales Coordinator?

Share This Post

Careers & Work

Wat zijn de taken van een bank Sales Coordinator?

Banken werken anders om hun marketing en sales posities te creëren. Velen kijken naar de bank de verkoop coördinator als de "catch-all" voor alle product marketing. De actuele positie en taken van een bank Coordinator kan breed zijn of kunnen wo

Advertisement

Banken werken anders om hun marketing en sales posities te creëren. Velen kijken naar de bank de verkoop coördinator als de "catch-all" voor alle product marketing. De actuele positie en taken van een bank Coordinator kan breed zijn of kunnen worden geconcentreerd in een bepaald gebied, afhankelijk van de verkoopfilosofie van de afzonderlijke banken.

afzet

Historisch gezien zijn de banken bekend voor het sponsoren van een meerderheid van de lokale activiteiten in de omgeving. De bank sales coördinator is meestal het "gezicht" van de bank bij deze evenementen, het bevorderen van de bank door middel van netwerken. De coördinator kan ook verantwoordelijk zijn voor de individuele marketing inspanningen van elke tak door het opzetten van stands op beurzen, het maken van reclame voor de bank, en de aankoop van reclame in de lokale en omgeving media.

hypothecaire Leningen

De meeste banken hebben vandaag een hypotheek afdeling. Het is de taak van de bank verkoop coördinator om te netwerken met makelaars, onroerend goed advocaten en accountants om te proberen om hun klanten om een ​​hypotheek te kopen via hun bank. Dit wordt gedaan door middel van cold calling ', lunch en leert "en" meet and greets. " Bovendien kan de bank de verkoop coördinator proberen om klanten te krijgen via andere wegen, zoals marketing om de bewoners van appartementencomplexen, afgestudeerden en nieuwkomers in het gebied.

commerciële leningen

De commerciële lening afdeling is meestal het grootste deel van een retailbank. Het is de taak van de bank verkoop coördinator in nieuwe activiteiten door middel van netwerken en het aanboren van de lopende zaken klantenbestand van de bank te brengen in deze afdeling. Dit wordt gedaan door het aanbieden van lening mogelijkheden om nieuwe bedrijven in het gebied of die op zoek om uit te breiden.

Basic Deposit Relaties

Het brood en boter van de portefeuille van een bank is klantenrekeningen in basis controle-, spaar-, geldmarkt, en certificaten van deposito's. Deze klanten worden dagelijks gezien en brengen in een meerderheid van de provisie-inkomsten van de bank; ze zijn ook degenen die het meest gemakkelijk hun relatie met de bank kan eindigen. Het is van vitaal belang om deze klanten tevreden te houden en hen te verleiden om hun vrienden en familie aan de bank mee te nemen ook. De bank sales coördinator doet dit door middel van fundamenteel relaties client technieken zoals klantwaardering dagen en geschenken aan klanten die nieuwe klanten te brengen.

Investment Opties

Banken beginnen nu te diversifiëren door het toevoegen van beleggingsproducten aan hun portefeuille, zoals IRA, voorraad en pensioen rekeningen. Deze rekeningen zijn meestal vrij groot en zijn moeilijk te bewegen; Daarom, als je eenmaal een klant te krijgen, ze is waarschijnlijk te blijven. Deze types van klanten zijn het best gevonden door middel van te kijken naar uw bestaande klantenbestand en verkopen ze nieuwe producten. De bank sales coördinator zal gaan door de huidige klantenbestand en vind klanten die zijn die hoge saldi in hun controle en spaarrekeningen en proberen hen over te zetten naar een beleggingsrekening. Dit is een geweldige manier om de relatie van de bank met de bestaande klanten te verhogen.

Share This Post