Index / Cars / Wat zijn de symptomen van onjuist Gapped bougies?

Share This Post

Cars

Wat zijn de symptomen van onjuist Gapped bougies?

Engine bougies zijn verantwoordelijk voor het ontsteken van een motor lucht-brandstofmengsel, een proces dat motorvermogen creëert. Onjuist gapped bougies kan een negatieve invloed hebben op de motorprestaties. Een lijst van enkele van de meest voork

Advertisement

Engine bougies zijn verantwoordelijk voor het ontsteken van een motor lucht-brandstofmengsel, een proces dat motorvermogen creëert. Onjuist gapped bougies kan een negatieve invloed hebben op de motorprestaties. Een lijst van enkele van de meest voorkomende symptomen van onjuist gapped bougies wordt hieronder aangelegd.

Rough Engine Idle

Een motor die een ruwe, onregelmatige stationaire motor heeft, is vaak te wijten aan pluggen die onjuist zijn gapped vonk. Bougies die onjuist zijn gapped verstoren het lucht / brandstofmengsel, die op hun beurt van invloed op de motor verbranding en stationair draaien.

engine Aarzeling

Een motor die aarzelt of struikelt, na versnelling is vaak het gevolg van onjuist gapped bougies. Als bougies te breed zijn gapped, de ontstekingsvonk verliest een deel van zijn kracht als het kruist de bougie gaten. Dit kan leiden tot de motor aarzeling.

engine Missing

Bougies die verkeerd zijn gapped kan leiden tot een motor te missen, of lopen onregelmatig, vooral tijdens het stationair draaien. De onjuiste bougie gaten kan ongelijke afvuren van individuele bougies en vertraging motor verbranding veroorzaken; die beide kunnen leiden tot een motor te missen of stationair onregelmatig.

Slechte Motorprestaties

Voor een motor om te draaien op een optimaal niveau, de bougies moeten worden gapped volgens fabrieksspecificaties. Elke bougies die onjuist zijn gapped kan leiden tot slechte prestaties van de motor door het veranderen van de motor verbranding, de verzwakking van de ontstekingsvonk, en het uitstellen van de boog van de ontstekingsvonk als het kruist elke bougie diode.

engine Knocking

Engine kloppen, of de motor pingen, is een klassiek teken van een motor die ten onrechte heeft gapped bougies. Motor kloppen is het gevolg van onvolledige of vertraagde verbrandingsmotor, vooral bij acceleratie.

Share This Post