Index / Tuin / Wat zijn de snelst groeiende Indoor Eten Planten?

Share This Post

Tuin

Wat zijn de snelst groeiende Indoor Eten Planten?

Na het zetten van uw buitentuin naar bed voor de winter, is het verleidelijk om te blijven groeien verse groenten binnenshuis voor consumptie door de koudere maanden. Gelukkig kan klein overdekt moestuinen worden gekweekt in containers. Snelgroeiende

AdvertisementNa het zetten van uw buitentuin naar bed voor de winter, is het verleidelijk om te blijven groeien verse groenten binnenshuis voor consumptie door de koudere maanden. Gelukkig kan klein overdekt moestuinen worden gekweekt in containers. Snelgroeiende planten in combinatie met optimale groeiomstandigheden zal rijpen in een sneller tempo en zorgen voor een grotere opbrengst dan slecht geplant en verwaarloosde gewassen. Optimaal binnenklimaat groeiomstandigheden omvatten het planten van zaden in 6- tot 8-inch diepe containers die in het zuiden ramen worden geplaatst en bewaterd als nodig is.

spruiten

De snelst groeiende indoor eten planten zijn spruiten. Vooral omdat ze worden gekweekt in een bodem-vrij medium en worden gegeten voordat de plant volledig volwassen wordt, kan spruiten worden geoogst binnen vijf dagen. Zaden gekocht van de gezondheid van voedsel en supermarkten zullen niet worden behandeld met gif of anti-schimmel middelen en zijn geschikt voor in-home kiemen. Plaats mung, radijs, zonnebloem- of enige andere vorm van zaden die u graag in een brede mond glazen pot bedekt met een fijn geweven doek of kiemen deksel. Week de zaden 's nachts en spoel ze drie tot vier keer per dag. Indien bewaard op een warme plaats, zal de spruiten een eetbaar 1- tot 3-inch lengte bereiken binnen vijf dagen.

Sla

Sla en andere greens vereisen gedeeltelijke zon en koele temperaturen, goede eigenschappen voor indoor winter groeien. Met vele soorten sla te kiezen, is het mogelijk om een ​​gevarieerde indoor sla tuin. Houd sla vochtig en je in staat om de meeste soorten oogsten binnen 30 dagen zal zijn.

radijs

Radijsjes groeien goed binnen omdat, zoals wortelgewassen, ze minder zon dan andere bloeiende groenten nodig. Om het tempo van het kiemproces, zaaien op een diepte van 1/4 inch en de container bedekt met een transparante film te houden of wikkel om warmte en vocht vast te houden. Binnen 25 dagen, zal uw gewas radijs klaar om te oogsten zijn. Het planten van zaden om de paar weken zal u voorzien van een gespreide oogst gedurende de winter.

Dwerg en Miniature Rassen

Volgroeide tomaat en paprika planten kan tot 100 dagen, zo niet meer, om te rijpen. Dwerg en miniatuur rassen rijpen in een kortere periode, wat binnen 10 weken, afhankelijk van de cultivar. Miniatuur soorten sla, tomaten, paprika's en aubergines kunnen snel binnen worden gekweekt onder heldere, warme omstandigheden.

Share This Post