Index / Persoonlijke financiën / Wat zijn de richtlijnen voor hypothecaire lening wijzigingen?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Wat zijn de richtlijnen voor hypothecaire lening wijzigingen?

Foreclosure alternatieven zijn er in overvloed, maar elke hypotheek hulp programma komt met een specifieke set van bepalingen. Lening modificatie helpt huiseigenaren veroorloven de kosten van hun hypotheek betalingen door permanent de herstructurerin

Advertisement

Foreclosure alternatieven zijn er in overvloed, maar elke hypotheek hulp programma komt met een specifieke set van bepalingen. Lening modificatie helpt huiseigenaren veroorloven de kosten van hun hypotheek betalingen door permanent de herstructurering van de lening. Wilt u een hypothecaire lening modificatie na te streven, onderzoek uw mogelijkheden voor het aanvragen van hulp. Niet aan de voorwaarden van de wijziging programma kan resulteren in de afscherming te voldoen.

lening Wijziging

Lening modificatie is een haalbare optie voor huiseigenaren met roofzuchtige hypothecaire leningen en degenen die met aanzienlijke financiële problemen. Lening modificatie is een procedure voor het wijzigen van de voorwaarden van uw hypothecaire lening, zodat het creëert betaalbaar betalingen. Bijvoorbeeld, kan uw geldschieter akkoord met de levensduur van uw hypothecaire lening uit te breiden of voeg je verleden verschuldigde bedrag op uw opdrachtgever om uw hypotheek huidige brengen. Maatregelen die zijn getroffen door de kredietgever variëren op basis van uw situatie. Echter, er zijn minimale eisen je moet voldoen voordat het indienen van een voorstel tot wijziging.

Inkomen

In aanmerking te komen voor een lening wijziging, moet u een bron van inkomsten hebben. Gebrek aan inkomen betekent dat u niet in staat om de nieuwe voorwaarden van uw hypothecaire lening te voldoen. Wijzigingen in uw lening niet permanent worden totdat u een proefperiode ondergaan. Tijdens deze proefperiode, kredietverstrekkers te evalueren uw vermogen om tijdige betalingen te doen. Lenders vragen documentatie van uw inkomen in de vorm van een loonstrookje, tenzij je zelfstandige bent. Als u zelfstandige bent, kunnen kopieën van uw recente belastingaangifte en bankafschriften in plaats daarvan nodig zijn.

financiële nood

Lening modificatie is geen overbodige luxe. Je moet hebben gedocumenteerd financiële nood om zich te kwalificeren voor het programma. Of u nu al achter op uw hypotheek betalingen of in gevaar van vallen achter, kredietverstrekkers gebruik maken van uw huishoudbudget aan een bepaling van het niveau van uw behoefte te maken. Het doel van uw budget is om te illustreren hoe lagere betalingen zal u helpen om de financiële stabiliteit te herwinnen. Als uw budget geeft aan dat u niet in staat om de nieuwe betalingen als gevolg van een te hoge uitgaven of te veel schulden te maken, kunt u worden geweigerd een lening modificatie.

Hoofd adres

Als uw woning is een tweede woning of beleggingen in onroerend goed, het is niet in aanmerking voor een lening modificatie. Lening wijzigingen zijn voorbehouden voor huiseigenaren een poging om hun hoofdverblijfplaats te redden van afscherming. Streven naar alternatieve opties hypotheek hulp voor hulp bij het tweede verblijven. Minder middelen beschikbaar zijn voor woningen die niet zijn uw hoofdverblijfplaats, maar sommige opties bestaan. Zo kan u in aanmerking voor verdraagzaamheid op uw hypothecaire lening als uw financiële problemen van tijdelijke aard is. Verdraagzaamheid treedt op wanneer uw hypotheek betalingen tijdelijk worden geschorst of verminderd.

Share This Post