Index / Onderwijs / Wat zijn de procedures voor het goed omgaan met een lichtmicroscoop?

Share This Post

Onderwijs

Wat zijn de procedures voor het goed omgaan met een lichtmicroscoop?

Terwijl licht microscopen zijn goedkoop in vergelijking met elektronenmicroscopen, kunnen ze zeer kostbaar voor een school. De lichtmicroscoop kan het detail van objecten met 1.000, wat handig is voor de biologie klassen bestuderen van micro-organism

AdvertisementTerwijl licht microscopen zijn goedkoop in vergelijking met elektronenmicroscopen, kunnen ze zeer kostbaar voor een school. De lichtmicroscoop kan het detail van objecten met 1.000, wat handig is voor de biologie klassen bestuderen van micro-organismen te verhogen. Het verzorgen van de microscoop kan ervoor zorgen dat het overleeft al tientallen jaren, het opslaan van de school veel geld.

Holding

Alles op de lichtmicroscoop is erg duur, dus de studenten moet voorzichtig zijn bij het gebruik van een deel van de lichtmicroscoop. Bij het uitvoeren van de lichtmicroscoop moeten handlers één hand op de basis te allen tijde, niet laat vallen, terwijl anderzijds moet op de arm. De microscoop mag nooit ondersteboven worden uitgevoerd, omdat de oculaire uit zal vallen. Het mag nooit worden gedraaid wanneer het wordt uitgevoerd, volgens de Universiteit van Miami.

loskoppelen

De lichtmicroscoop moet losgekoppeld zijn na gebruik en moeten worden gedekt. Houd het licht uit wanneer niet in gebruik, aangezien de lampen hebben een beperkte levensduur en zijn duur om te vervangen. Omdat sommige mensen kunnen ervoor kiezen om te stelen en verkopen van de samengestelde microscoop, moeten ze worden opgesloten in een veilige plaats wanneer niet in gebruik. Het snoer moet veilig worden gewikkeld rond de microscoop, zodat het niet wordt gevangen door iets.

lens Care

De optische lens is zeer gevoelig en kan worden gekrast door de meeste vormen van papier, zodat de chauffeur moet alleen lenspapier het reinigen van de lens. Ook moet de stofzuiger nooit gebruik geen vloeistof op de lens, volgens Bates College. Bij het inzoomen op het specimen, moet de student het objectief aan te passen. Past deze veroorzaakt dat het dichter bij het monster bewegen, zodat past deze te snel kan veroorzaken te rammen in de schuifknop die de schuif en de lens kan breken. De dia's en dekglaasjes zijn gemaakt van glas, dus ze zullen de mensen snijden wanneer gebroken. Elke glasplaatjes die blik gekraakt moeten worden verwijderd onmiddellijk.

Cord Veiligheid

De microscoop snoer kan worden gevangen door de voeten van iemand, het trekken van de microscoop op de grond, waar het kan breken. Daarom moet de gebruiker zich bewust zijn van de locatie van het snoer te allen tijde. Gebruikers moeten het snoer te trekken door de stekker bij het trekken van het uit de uitlaat, in plaats van het trekken aan het snoer, waardoor het kan beschadigen.

Share This Post