Index / wettelijk / Wat zijn de OSHA Regulations voor Auto Mechanics & Auto Shops?

Share This Post

wettelijk

Wat zijn de OSHA Regulations voor Auto Mechanics & Auto Shops?

Automonteurs in auto winkels geconfronteerd met een veelheid van potentiële veiligheidsrisico's, met inbegrip van het verplaatsen van auto-onderdelen, giftige chemicaliën, elektrische apparatuur en gevaarlijke machines.Occupational Safety and Health

AdvertisementAutomonteurs in auto winkels geconfronteerd met een veelheid van potentiële veiligheidsrisico's, met inbegrip van het verplaatsen van auto-onderdelen, giftige chemicaliën, elektrische apparatuur en gevaarlijke machines.Occupational Safety and Health Administration (OSHA) voorschriften voor automonteurs en auto winkels nodig adembescherming, machine bewaken, milieu controles en andere veiligheidsmaatregelen om werknemers te beschermen tegen verwondingen en ziekten.

verfspuiten

OSHA regelgeving overzicht verfspuiten regels, en auto winkels vaak spuiten afwerking auto's. Sproeien operaties moeten spuitcabines hebben dat direct dampen in de richting van een uitlaat of een ventilatiesysteem. Volgens OSHA regelgeving, spuitcabines worden grotendeels gebouwd in staal of beton, hoewel de OSHA maakt aluminium spuitcabines voor low-volume operaties. Werkgevers moeten spuitcabines met gladde inwendige oppervlakken dat werknemers gemakkelijk kunnen wassen hebben. Brandbaar spuitcabine vloeren moeten noncombustible covers om brand te voorkomen wanneer werknemers spuiten ontvlambare vloeistoffen.

Chemical Hazard Communication

Automonteurs gebruiken een verscheidenheid van potentieel gevaarlijke chemische stoffen, met inbegrip van brandstoffen, verven, oliën en oplosmiddelen. OSHA regelgeving vereist chemische fabrikanten om te beoordelen en communiceren van chemische gevaren voor hun afnemers, en werkgevers moeten ook de werknemers waarschuwen voor chemische risico's op de werkvloer. Werkgevers moeten chemische labels en waarschuwingen, training in het veilig gebruik van de werkplek chemicaliën en veiligheidsinformatiebladen voor werknemers. De OSHA houdt werkgevers die verantwoordelijk zijn voor het ervoor zorgen labels blijven op de chemische containers en de werknemers krijgen de nodige gegevens over de veiligheid bij de start van hun werk verschuivingen.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

OSHA regelgeving staat dat werknemers persoonlijke beschermingsmiddelen moet gebruiken om gezondheids- en veiligheidsrisico's van chemicaliën en machines die verwondingen zonder beschermende uitrusting kan veroorzaken. Werkgevers moeten gevaren op de werkplek te evalueren en beslissen of medewerkers moeten persoonlijke beschermingsmiddelen gebruiken. Indien een werkgever beslist dat werknemers moeten beschermingsmiddelen, moet hij de apparatuur op het werk nodig heeft en zorg ervoor dat elke werknemer toegang tot de apparatuur die goed past bij heeft. In de auto-industrie, kunnen werknemers ademhalingstoestellen moeten giftige dampen en vlamwerende kleding, handschoenen of laarzen te vermijden om hun voeten te beschermen tegen vallen metalen delen, afhankelijk van de aard van de verrichte werkzaamheden.

Brandblussers

Werkgevers van werkplekken zonder specifieke brandalarm en evacuatie procedures moeten brandblussers te installeren op de werkplek, volgens OSHA eisen. De werknemers moeten een gemakkelijke toegang tot brandblusapparaten hebben, en de OSHA houdt werkgevers die verantwoordelijk zijn voor het monteren ze op een veilige plaats. Werkgevers moeten brandblussers te handhaven in werkende staat en houd ze het dichtst bij de meest voor de werkplek branden te voorkomen.

Share This Post