Index / ouderschap / Wat zijn de oorzaken van Leukorroe?

Share This Post

ouderschap

Wat zijn de oorzaken van Leukorroe?

Leukorrhea is vaginale afscheiding die van nature voorkomt. Het verschijnt normaal tijdens zwangerschap als een dunne, melkachtige, witte substantie en weinig of geen geur. Zoals zwangerschap vordert, de hoeveelheid gewoonlijk toe. Leukorrhea kunnen

Advertisement

Leukorrhea is vaginale afscheiding die van nature voorkomt. Het verschijnt normaal tijdens zwangerschap als een dunne, melkachtige, witte substantie en weinig of geen geur. Zoals zwangerschap vordert, de hoeveelheid gewoonlijk toe. Leukorrhea kunnen ook voorkomen bij vrouwen die niet zwanger en bij vrouwelijke zuigelingen gedurende twee of drie weken na de geboorte door blootstelling aan oestrogenen tijdens de foetale ontwikkeling.

Oorzaken van Leukorroe

Indien aanwezig tijdens de zwangerschap wordt leukorrhea veroorzaakt door een verhoogde productie van hormonen, zoals oestrogeen, en een grotere bloedtoevoer naar het vaginale gebied. Het is een combinatie van afscheiding uit de baarmoederhals en vagina, dode huidcellen en normale vaginale bacteriële flora. Het is niet schadelijk, en geen indicatie van een probleem. Leukorrhea kunnen ook in niet-zwangere vrouwen tijdens de ovulatie, het begin van vaginale infecties of seksueel overdraagbare ziekten, of voor een meisje eerste menstruatie.

Leukorrhea als Vroege Zwangerschap Sign

Leukorrhea zou een zeer vroeg teken van de zwangerschap, hoewel het niet duidelijk identifier kan zijn wanneer het op zichzelf staat. In aanwezigheid van andere tekens echter zoals misselijkheid, verhoging van de frequentie van urineren, en / of een gemiste periode moet een vrouw een zwangerschapstest bevestiging nemen.

Behandeling van Leukorroe

Leukorrhea is een normaal onderdeel van de zwangerschap, en hoeft niet te worden gestopt of behandeld. Veel vrouwen voelen zich meer comfortabel dragen van een inlegkruisje als de afvoer is zwaar. Houd het vaginale gebied schoon en droog, en zich te onthouden van het dragen van strakke broek of nylons.

Afwijkingen in Leukorroe

Vaginale afscheiding, dat is groen of geel of omvat roodheid of vaginale jeuk kan een teken zijn van een vaginale of cervicale infectie. Schimmelinfecties zijn een van de meest voorkomende infecties vrouwen ervaren tijdens de zwangerschap, en kan gemakkelijk worden behandeld. Ongewone ontlading kan optreden als gevolg van een seksueel overdraagbare ziekte.

Medisch overleg Leukorroe

Neem contact op met een arts als andere symptomen begeleiden uw leukorrhea of ​​als er jeuk of een branderig gevoel in het vaginale gebied.

Share This Post