Index / Huis / Wat zijn de oorzaken van een verbrand plastic geur in de magnetron?

Share This Post

Huis

Wat zijn de oorzaken van een verbrand plastic geur in de magnetron?

Ontworpen om snel en efficiënt te verwarmen, kan magnetrons de voorwerpen in zeer warm in een korte tijd te maken. Hoe langer dat een item blijft in de magnetron, hoe heter deze post wordt, en als sommige items heet genoeg is, kan ze verschroeien of

Advertisement

Ontworpen om snel en efficiënt te verwarmen, kan magnetrons de voorwerpen in zeer warm in een korte tijd te maken. Hoe langer dat een item blijft in de magnetron, hoe heter deze post wordt, en als sommige items heet genoeg is, kan ze verschroeien of verbranden, waarbij een uitgebrande plastic geur kan veroorzaken.

Hot Spots

Hot spots in een magnetron uit de gemeenschappelijke gebeurtenis voedsel bubbling out of spatten aan de binnenkant van de magnetron kamer. Als deze voedselresten niet schoongemaakt wanneer ze zich voordoen, telkens wanneer de magnetron wordt ingeschakeld, de gemorst voedsel te verwarmen back-up, uiteindelijk verharding op het inwendige oppervlak. Als deze hot spots warmen bij elk gebruik, kunnen zij een geur veroorzaken zoals dat ook verbrand plastic. Deze hot spots kunnen ook een gevaar voor brand, dus het is van essentieel belang om schoon te maken magnetron morsen meteen.

Plastic containers

Hoewel veel schotel fabrikanten zijn de plastic containers als "de magnetron, 'de veiligheid van de containers is discutabel. Ondanks de hitte-bestendige coatings toegevoegd aan deze dikke kunststoffen, zullen veel plastic containers beginnen te smelten bij hoge temperaturen voldoende. Of een plastic container smelt in een magnetron hangt af van diverse factoren, waaronder het voedsel in de houder wordt gekookt en hoe lang de houder verwarmt in de magnetron. Als u verbrande plastic geur tijdens het koken in een plastic container, is het echter waarschijnlijk de container zelf.

Styrofoam en Plastic Wrap

Zoals plastic containers, zijn veel plastic folie ontworpen om de hitte van een microgolfoven verduren. Deze wraps bevatten labels waarin ze zijn "de magnetron." Deze kunststoffen kunnen alleen bestand tegen warmte tot op zekere hoogte, hoewel, waarboven zij beginnen te smelten. Styrofoam, eveneens, kan worden aangeduid als "de magnetron," maar bijna alle Styrofoam containers beginnen te smelten wanneer het eten te warm binnenkant van hen, wat leidt tot een geur net als die van de verbrande plastic.

draaischijf

De meerderheid van microgolven met een draaitafel behoeve van gelijkmatig verwarmen voedingsmiddelen glazen draaitafels. De roterende stuk waarop de draaischijf ligt, wordt echter meestal gemaakt van plastic. Hoewel deze kunststof wordt gegeven aan extreem warme omstandigheden te doorstaan ​​en mag maximaal onder gemeenschappelijk gebruik, als de magnetron laat gedurende langere tijd en de plastic warm genoeg kan begint te smelten. De beste manier om deze mogelijkheid te vermijden wordt de magnetron nooit zonder met niets erin.

Share This Post