Index / Gezondheid / Wat zijn de oorzaken van duizeligheid & Black-outs?

Share This Post

Gezondheid

Wat zijn de oorzaken van duizeligheid & Black-outs?

Duizeligheid en black-outs zijn symptomen van een groot aantal medische aandoeningen. Ze ontstaan ​​wanneer onvoldoende bloed de hersenen bereikt of wanneer er elektrische storingen in de hersenen. De meeste oorzaken kunnen met succes worden behandel

AdvertisementDuizeligheid en black-outs zijn symptomen van een groot aantal medische aandoeningen. Ze ontstaan ​​wanneer onvoldoende bloed de hersenen bereikt of wanneer er elektrische storingen in de hersenen. De meeste oorzaken kunnen met succes worden behandeld, maar ernstiger.

Identificatie

Duizeligheid is een gevoel van flauwte, licht gevoel in het hoofd, en spinnen of schommelende bewegingen bij je nog steeds. Black-outs, ook wel syncope, zijn een verlies van alertheid en bewustzijn van slechts een paar minuten.

behandelbare Oorzaken

Staande op een plaats te lang, persen tijdens de stoelgang, vermoeidheid, hyperventilatie, opstaan ​​plotseling, en uitdroging van de griep of andere ziekten kunnen leiden tot duizeligheid en black-outs. Een daling van de bloeddruk en bloedsuikerspiegel zijn vaak voorkomende oorzaken, en hoesten, oorontstekingen, koorts, verkoudheid en allergieën kunnen duizeligheid en verlies van bewustzijn veroorzaken.

Spanning

Duizeligheid en black-outs kunnen optreden wanneer je het gevoel shock, angst, verdriet, verlies, pijn, woede, of andere emotionele nood.

ernstige Oorzaken

Centrale zenuwstelsel, onregelmatige hartslag, beroerte, multiple sclerose, toevallen, hersentumoren, en een hartaanval kan duizeligheid en black-outs veroorzaken. Er zijn meestal andere symptomen van ernstige ziekten, met inbegrip van pijn op de borst, hoofdpijn, visie veranderingen en spraakproblemen.

geneesmiddel

Geneesmiddelen die worden gebruikt voor neusverstopping, allergieën, hoge bloeddruk en angst kan duizeligheid of black-outs veroorzaken. Het gebruik van alcohol en illegale drugs zijn andere oorzaken.

Share This Post