Index / Gezondheid / Wat zijn de oorzaken van chronische lage Right buikpijn?

Share This Post

Gezondheid

Wat zijn de oorzaken van chronische lage Right buikpijn?

Rechtsonder buikpijn kunnen een teken zijn van iets simpels als gas, menstruatiepijn, te veel eten of constipatie. Echter, als de pijn chronische, is het waarschijnlijk iets ernstiger. Over De term "chronisch" betekent "langdurige" of

AdvertisementRechtsonder buikpijn kunnen een teken zijn van iets simpels als gas, menstruatiepijn, te veel eten of constipatie. Echter, als de pijn chronische, is het waarschijnlijk iets ernstiger.

Over

De term "chronisch" betekent "langdurige" of "terugkerende". Als pijn ontstaat door voedselovergevoeligheid, dan verdwijnt wanneer voedsel wordt verteerd, het geen chronische pijn.

types

Er zijn twee vormen van chronische rechtsonder buikpijn: langdurige pijn en terugkerende pijn. Langdurige pijn is altijd aanwezig; Het kan voelen als een pijn die verergert bij de aanraking. Terugkerende pijn komt en gaat. Dit type pijn kan een trigger dat het zet, zoals angst of depressie hebben.

Oorzaken

Een langdurige of terugkerende pijn op dit gebied zou kunnen wijzen op prikkelbare darmsyndroom. Dit is een aandoening waarbij de symptomen zal optreden als reactie op eetgewoonten. Een hernia of nierstenen kan ook leiden tot pijn om te blijven bestaan ​​of terug te keren.

Behandeling

Een dieet kan worden aanbevolen voor bepaalde aandoeningen of antibiotica kunnen worden in het geval van infectie. Als de diagnose omvat hernia, kan een operatie nodig. Aandoeningen van het bewegingsapparaat kan ook zijn oorzaak van de pijn. In dit geval kan een anti-inflammatoire geneesmiddelen te bevelen.

feiten

Pijn in de rechter buikstreek is niet per se een probleem met organen gehuisvest in dat gebied. Vaak pijn straalt uit andere gebieden van de buik of de borstkas.

Share This Post