Index / Huis / Wat zijn de oorzaken schuimmatras Verkleuring?

Share This Post

Huis

Wat zijn de oorzaken schuimmatras Verkleuring?

Matrassen hebben een foam top ontworpen om een ​​zachte, luxueuze uitstraling aanbieden wanneer geslapen. Matrassen vaak contouren van het lichaam van de slaper, de presentatie van een slapende oppervlak die volledig is aangepast. Echter kunnen versc

AdvertisementMatrassen hebben een foam top ontworpen om een ​​zachte, luxueuze uitstraling aanbieden wanneer geslapen. Matrassen vaak contouren van het lichaam van de slaper, de presentatie van een slapende oppervlak die volledig is aangepast. Echter kunnen verschillende factoren verkleuring van de matras veroorzaken. Het identificeren van deze potentiële vlekken factoren kunnen helpen mensen houden hun matras als nieuw uitzien.

Zonlicht

Als een schuimmatras wordt blootgesteld aan direct zonlicht, kan het beginnen te verkleuren. Dit komt door het vervagen van het schuim kleuring die optreedt onder zonnestralen. Zonlicht is een van de grootste factoren die bijdragen aan schuimmatras verkleuring. Zonlicht kan een matras, zelfs als lakens aanwezig op het bed zijn verkleuren.

water Stains

Water vlekken zijn ook een oorzaak van schuimmatras verkleuring. Kwijlen, vlekken uit glazen water, een lekkende dak of een andere waterbron kan het oppervlak van de matras te worden gekleurd. Watervlekken niet de matras beschadigen, maar kan de oppervlakte van de matras lelijk worden. Watervlekken kan ook leiden schimmel groeit in de matras wanneer de vlek niet direct wordt opgeruimd. Meeldauw zal een bruine of zwarte verkleuring op de matras oppervlak veroorzaken.

andere Stains

Andere vlekken kunnen ook verkleuringen veroorzaken. Bloed, braaksel en andere lichaamsvloeistoffen zijn waarschijnlijk het oppervlak van de matras beschadigen en verkleuring. Deze oplossingen onmiddellijk reinigen na het ontstaan ​​te voorkomen dat grote verkleuring optreedt. Als de matras is wit, kunnen sommige vlekken worden gebleekt out.

het voorkomen

De beste manier om het oppervlak van de matras verkleuring beschermen is om een ​​schuim matrastijk gebruiken. Deze covers beschermen de matras uit vloeibare vlekken en houdt het oppervlak van de matras als nieuw uitzien. Zonschade kan worden voorkomen door direct zonlicht weg van het oppervlak van het matras. Houd gordijnen of jaloezieën getrokken tijdens de dag, en niet toestaan ​​dat de matras te zitten voor langere periodes zonder lakens en dekens.

Betekenis

Sommige matras garanties kan ongeldig worden verklaard als de matras toont tekenen van overmatige verkleuring. Liefdadigheidsinstellingen en matras donatie centra zullen niet verkleurd matrassen te nemen, en het kan moeilijker te beschikken over een verkleurd matras zijn wanneer het tijd is om een ​​nieuwe te krijgen komt.

Share This Post