Index / Cars / Wat zijn de oorzaken Diesel om lekken in Lube Oil?

Share This Post

Cars

Wat zijn de oorzaken Diesel om lekken in Lube Oil?

Uw auto, boot of vrachtwagen kan een probleem zijn met olie lekt in de verbrandingskamer te hebben. U kunt dit zelf een diagnose door het controleren van de kleur van de uitlaatgassen van uw voertuig. Brandstof niet terug in de motor olie lekt, maar

AdvertisementUw auto, boot of vrachtwagen kan een probleem zijn met olie lekt in de verbrandingskamer te hebben. U kunt dit zelf een diagnose door het controleren van de kleur van de uitlaatgassen van uw voertuig. Brandstof niet terug in de motor olie lekt, maar er zijn een paar redenen waarom de olie zou kunnen lekken in de motor.

Controleer of de rook uit de uitlaat

Uw dieselmotor moet schoon, of bijna clean ogende uitlaatgassen produceren zonder een zweem van rook of kleur aan het. Als er geen rook uit de uitlaat, waarschijnlijk de olielekkage in de verbrandingskamer.

Heeft u blauwe rook?

Als er een blauwe tint om de rook uit de uitlaat, kunt u uw motor met olie, die een drukopbouw en lekkage in de verbrandingskamer veroorzaakt hebben te vol. Het verhuren van uw voertuig om te draaien met stationair te lang, zonder dat de motor RPM te verhogen, kan ook olie gaan lekken in uw dieselmotor.

Bevestig de olielek

Giet een deel van de olie in de motor om te bepalen of dat de oorzaak is. Start de motor en rijdt het voertuig bij verhoogde snelheden voor 10-15 minuten. Controleer de kleur van de uitlaat. Als het probleem aanhoudt, is er mogelijk een probleem met de pakkingen in uw motor en uw voertuig nodig zou kunnen hebben professionele reparatie.

Share This Post