Index / Cars / Wat zijn de oorzaken Car Cylinder Schade?

Share This Post

Cars

Wat zijn de oorzaken Car Cylinder Schade?

Er zijn een aantal indicatoren van de cilinderwand schade die kan worden gehoord en gezien worden als de auto wordt bediend. Als de ruimte tussen de cilinders en de zuigers te groot is, kunt u een geluid wel horen "piston slap." Als de motor mee

AdvertisementEr zijn een aantal indicatoren van de cilinderwand schade die kan worden gehoord en gezien worden als de auto wordt bediend. Als de ruimte tussen de cilinders en de zuigers te groot is, kunt u een geluid wel horen "piston slap." Als de motor meer dan één liter olie om duizenden mijlen, is er waarschijnlijk schade aan de zuigerveren en schade aan de cilinderwanden.

Gebrek aan smering

Cilinderwanden worden gesmeerd als de draaiende krukas pikt olie uit de pan en gooit het op de cilinderwanden. Omdat de zuiger wordt gedwongen naar beneden tijdens de verbranding slag, olie ringen op elke zuiger schrapen overtollige olie uit de cilinder muur, waardoor een dunne olielaag van hydrodynamische smering. Dit laagje olie is wat beschermt uw motor cilinderwanden tegen beschadiging. Als u laat uw motor om te werken met te weinig olie in de pan, is het resultaat cilinderwand schade.

oververhitting van de motor

Normale bedrijfstemperatuur voor auto's en pick-up-motoren is 195-220 graden Fahrenheit. In het algemeen, wanneer de motor temperatuur 280 graden Celsius bereikt, inwendige motoronderdelen begint te treden, waardoor metaal-op-metaalcontact tussen de bewegende delen. Metaal-op-metaalcontact met cilinderwanden schade zowel de zuiger en de cilinderwand. Voortgezet motor werken bij temperaturen van 280 graden Fahrenheit veroorzaken knoppen grijpen in de cilinder. Ernstige cilinder en zuiger schade kan de eerste keer dat uw auto is toegestaan ​​om oververhitting voorkomen.

Vuil en Verontreiniging

Vuil en verontreiniging kan een motor cilinder te voeren uit een aantal verschillende bronnen. Vuile motorolie spatte op cilinderwanden tijdens werking van de motor kan het oppervlak dat moet worden gescoord als de zuiger op en neer beweegt. Carbon afzettingen rond de kleppen kan afbreken tijdens de verbranding en schade aan cilinderwanden veroorzaken. Zuigerveren kan breken als je het toelaat de motor om te werken bij te hoge motortoerentallen, het creëren van kleine stukjes metaal die schade cilinderwanden.

piston Slap

Zuiger slap schade ontstaat aan de bovenste en onderste grenzen van het traject van de zuiger in de cilinder. De motor leeftijden, de speling tussen zuiger en cilinderwanden toeneemt. Aangezien elke zuiger de boven- of ondergrens van reizen in de cilinder bereikt, de zuigers draaien op de zuigerpen dat de zuiger naar de drijfstang hecht. Deze rotatie veroorzaakt overmatige slijtage van de cilinderwand als elke zuiger "tikken" op de cilinderwand. Piston slap maakt een geluid dat kan worden gediagnosticeerd door een ervaring auto reparateur.

Share This Post