Index / Hobby's, Games & Toys / Wat zijn de metalen op het Periodiek Systeem?

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Wat zijn de metalen op het Periodiek Systeem?

Metalen worden onderscheiden door hun eigenschappen en hun locaties in het periodiek systeem der elementen. Metalen aanpassen bijdragen van elektronen, die worden geleid als stroom. kenmerken Naast het feit dat goede elektrische geleiders, metalen zi

AdvertisementMetalen worden onderscheiden door hun eigenschappen en hun locaties in het periodiek systeem der elementen. Metalen aanpassen bijdragen van elektronen, die worden geleid als stroom.

kenmerken

Naast het feit dat goede elektrische geleiders, metalen zijn goede geleiders van warmte. Ze zijn over het algemeen buigzaam en kneedbaar. Vele, maar niet alle, metalen vertonen hoge dichtheid. Metalen worden vaak gelegeerd om hun eigenschappen te verbeteren.

bulkmetaal

In bulkvorm, zoals een blok of draad, metaal atomen vormen een rooster. Valence elektronen van het metaal zijn losjes en in staat om te distantiƫren van een bepaald atoom. Deze elektronen zijn in staat te weven in de gehele metalen rooster. Aanbrengen elektrische potentiaal veroorzaakt kan stromen.

Periodiek systeem

Het periodiek systeem kan worden gebruikt om de metalen te identificeren (zie afbeelding).

Theories of Metals

Er zijn verschillende kwantummechanische theorie van metalen. Ieder doet het goed in het verklaren van een deel van hun eigenschappen. Een van de meest populaire theorie is de "Bijna Gratis Electron Theory."

Bloch Stelling

De NFET model verklaart geleidbaarheid. Het is gebaseerd op Bloch stelling, waarbij een elektron (of andere deeltjes) wordt in een periodieke potentiaal (zoals het rooster kernen).

Share This Post