Index / Bedrijf / Wat zijn de Marketing Doelen voor Frito-Lay?

Share This Post

Bedrijf

Wat zijn de Marketing Doelen voor Frito-Lay?

De Frito-Lay bedrijf is een multi-miljard dollar dochteronderneming van PepsiCo, dat produceert en distribueert handig voedsel. Het bedrijf, dat 48.000 mensen in 2011 in dienst, maakt zo'n goed erkende producten als Cheetos, Doritos, Rold Gold Pretze

AdvertisementDe Frito-Lay bedrijf is een multi-miljard dollar dochteronderneming van PepsiCo, dat produceert en distribueert handig voedsel. Het bedrijf, dat 48.000 mensen in 2011 in dienst, maakt zo'n goed erkende producten als Cheetos, Doritos, Rold Gold Pretzels en Sun Chips, evenals zijn vlaggenschip producten Lays chips en Fritos maïs chips. Het bedrijf, waarvan de antecedenten dateren uit de vroege jaren 1930, dankt veel van haar succes aan de inspanningen van de marketing afdeling.

Consumer Targeting

Frito-Lay trekt de consument door middel van uitgebreide reclame die specifieke groepen richt. Het bedrijf krijgt uitgebreide erkenning door middel van reclame over haar snacks voor gezinnen met kinderen, het aanbieden van producten in automaten en het gebruik van het merk mascottes zoals Chester Cheeto een beroep doen op zijn jeugdige demografische. Charles Larson, auteur van het boek, "Persuasion: Ontvangst en verantwoordelijkheid," zegt Frito-Lay kranen in het kind en tiener markt door het toewijzen van 9 procent van de reclame-inkomsten op de website reclame. Het bedrijf is ook betrokken bij partnerschappen met andere bedrijven waarvan bekend is dat kinderen en tieners aan te trekken.

product Adaptation

Bedrijven moeten flexibel aan de veranderende smaak van hun consumenten te passen. Frito-Lay introduceerde haar "Gebakken" lijn van chips aan de consument verlangen gezondere alternatieven voor gefrituurde snacks tegemoet te komen. De aandacht voor het milieu in de late jaren 2000 dwong het bedrijf om de biologisch afbreekbare snack zak voor zijn lijn van Sun Chips te introduceren. Elizabeth Royte citeert een andere instantie in haar boek, "Garbage Land: Secrets of the Trash Trail," hoe Frito-Lay was een van de bedrijven om een ​​biologische lijn van producten aan te bieden in de hoop op het aanboren van de snel groeiende markt van eco-bewuste producten .

Market Penetration

Een ander doel marketing wint marktaandeel van verschillende etnische groepen of door het buitenland te gaan. Het bedrijf voldoet aan dit doel door de invoering van producten met smaken en een packaging design dat een beroep op een specifieke regio. Ken Zwart, in "Business Statistics", zegt Frito-Lay bood de Spaanstalige gemeenschap chili en tomaat chips, gebakken corn strips en-lime gekruid chips. Het bedrijf omvatte ook een smiley-gezicht op de verpakking om deze consumenten van een Mexicaanse zuster merk dat een soortgelijk beeld gebruikt herinneren. Frito Lay houdt zich bezig met soortgelijke marketing inspanningen met de Chinese en Indiase markten.

Obstakels overwinnen

Frito-Lay maakt gebruik van marketing inspanningen om controverses met betrekking tot haar producten te overwinnen. De gezondheid van beweging en het Atkins-dieet gesteld belangrijke bedreigingen voor een bedrijf dat high-carb, calorierijke snacks purveys. In sommige gevallen, Frito-Lay lift mee op trends gezondheid, zoals lokaal geteelde voedsel door het aanbieden van chips uit aardappelen geteeld in de VS Het bedrijf maakt ook gebruik van reclame-technieken om vrouwen voelen zich minder schuldig over hun eetgewoonten door touting gezondere ingrediënten.

Share This Post