Index / Huis / Wat zijn de gevaren van het gebruik van de verkeerde Wattage voor gloeilampen?

Share This Post

Huis

Wat zijn de gevaren van het gebruik van de verkeerde Wattage voor gloeilampen?

Op lampen, een sticker geeft het maximumaantal gloeilamp wattage aanvaardbaar. U kunt een gloeilamp te gebruiken met een lager wattage dan voorgeschreven, maar met behulp van een hoger wattage is gevaarlijk. Gloeilampen warmte produceren in aanvullin

Advertisement

Op lampen, een sticker geeft het maximumaantal gloeilamp wattage aanvaardbaar. U kunt een gloeilamp te gebruiken met een lager wattage dan voorgeschreven, maar met behulp van een hoger wattage is gevaarlijk.

Gloeilampen warmte produceren in aanvulling op het licht, en warmte-output stijgt met wattage.

Vanwege de warmte, met behulp van een lamp met een hoger wattage dan aangegeven kan de lamp oververhit raken. Oververhitting beschadigt de armatuur en kan de bus die de gloeilamp te smelten, waardoor een brand.

De bedrading in de lamp kan broos geworden als gevolg van de warmte van een lamp met wattage overschrijden van de specificaties. In sommige gevallen, vooral als draden binnenwanden en plafonds worden beïnvloed, branden voorkomen.

Het gebruik van gloeilampen met de verkeerde wattage binnenkant afgesloten lampen, zoals glas globes of Wandkandelaars, verhoogt het risico van beschadiging of brand omdat de warmte is minder goed in staat te verdwijnen in de afgesloten ruimte.

Als u een hogere lichtopbrengst wilt dan uw armatuur toelaat, overweeg dan een compacte fluorescerende lamp (CFL). Bijvoorbeeld, in een armatuur met een 60 watt maximale capaciteit, kunt u een 42 watt CFL gebruiken, het equivalent te produceren licht van een 150 watt gloeilamp.

Share This Post