Index / Tuin / Wat zijn de functies van plantendelen for Kids?

Share This Post

Tuin

Wat zijn de functies van plantendelen for Kids?

Terwijl iedereen ziet dat bomen en broek groeien, hoe dit proces zich voordoet is niet zo evident. Planten hebben onderdelen die bijdragen aan hun leven en groei. De meeste planten gaan in de fotosynthese - "het proces waarmee planten om energie te n

AdvertisementTerwijl iedereen ziet dat bomen en broek groeien, hoe dit proces zich voordoet is niet zo evident. Planten hebben onderdelen die bijdragen aan hun leven en groei. De meeste planten gaan in de fotosynthese - "het proces waarmee planten om energie te nemen van de zon en het scheppen van suikers," aldus Biology4Kids.

roots

De wortels van een plant in de grond groeien en zijn verantwoordelijk voor zowel water en mineralen aan de planten trekken. Zij breiden in de grond om de oppervlakte voor waterabsorptie verhogen. Zij verankeren ook de plant in de grond voor de stabiliteit.

Stam

stengel van de plant transporteert de voedingsstoffen en mineralen via de installatie tot aan de bladeren. De bladeren zijn de locatie voor de fotosynthese. Na fotosynthese plaatsvindt, de stengel is verantwoordelijk voor de uitvoering van het eten door de rest van de plant. Stengels omhoog groeien, zodat bladeren onderin de plant aan zonlicht bereiken voor voedselproductie.

Blad

Het blad is verantwoordelijk voor het vangen van de zon en het toestaan ​​van zowel lucht en water aan de plant in te voeren. Bladeren kunnen eenvoudig zijn, met een knoop op de installatie aangesloten of mengsel waarbij een blad is verbonden met een steel maar heeft talrijke brochures op. Bladeren hebben aderen erin om voedingsstoffen en water te stromen.

bloemen

Bloemen zijn het deel van de plant die verantwoordelijk voor het eten. De bloem heeft zowel vrouwelijke delen, genaamd de stamper, en mannelijke delen, genaamd de staemens. Ze werken samen om de plant te bevruchten en zaden produceren. De blaadjes van een bloem te trekken andere insecten zoals vlinders en bijen aan de fabriek om ze te bestuiven.

Share This Post