Index / Hobby's, Games & Toys / Wat zijn de functies van Glass Slide & Cover Slips?

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Wat zijn de functies van Glass Slide & Cover Slips?

Microscopen in staat stellen wetenschappers en studenten om de celstructuren van plantaardige en dierlijke organismen te bestuderen. De kristallijne structuur van mineralen en de inhoud in een druppel vijverwater kan ook worden waargenomen. Microscoo

AdvertisementMicroscopen in staat stellen wetenschappers en studenten om de celstructuren van plantaardige en dierlijke organismen te bestuderen. De kristallijne structuur van mineralen en de inhoud in een druppel vijverwater kan ook worden waargenomen. Microscoop dia's en dekglaasjes worden gebruikt voor bevestiging, of plaats, specimens op een manier die gemakkelijker te hanteren en dat hen beschermt tegen kruisbesmetting.

microscoopglaasje

Een microscoop glijbaan is een lange dunne stuk glas dat monsters voor onderzoek onder een microscoop worden geplaatst. Het is gemakkelijker om de schuif te manipuleren in plaats van de monsters, in de beste positie voor het bekijken, zoveel zijn kwetsbaar en microscopische. Slides normaal meten drie inch bij een inch en kan worden gemaakt van doorzichtig plastic naast glas. Sommige dia's hebben kleine depressies vloeibaar te houden voor natte mounts. Een natte gemonteerde slede gebeurt wanneer vloeistof, meestal een vlek wordt geplaatst over het monster. Vlekken helpen te zien het organisme beter door te wijzen op de verschillende functies.

Cover Slips

Dekglaasjes zijn kleine vierkantjes van glas dat het specimen geplaatst op de microscoop dia dekken. Ze plat het model voor een beter zicht en ook de snelheid van de verdamping afnemen van het monster, zowel in natte als droge gemonteerde dia's, verklaart de Newton website. Als een vlek of een andere vloeistof is toegevoegd, de cover slip houdt het op het monster. Dekglaasjes de monsters tegen besmetting te beschermen ook door de lucht zwevende deeltjes of andere stoffen.

microscoop Protection

Een bereide dia die bestaat uit een microscoopglaasje, monster en een dekglas niet alleen geeft de kijker meer controle over het monster, maar beschermt de microscoop ook. Het deksel slip beschermt de oculaire lens tegen beschadiging door te fungeren als een barrière tussen haar en het monster. De schuif zelf helpt ook om de fase of het deel van de microscoop onder de lens schoonhouden.

Share This Post