Index / Careers & Work / Wat zijn de functies van een probatie-uitstel of reclasseringsambtenaar's Work?

Share This Post

Careers & Work

Wat zijn de functies van een probatie-uitstel of reclasseringsambtenaar's Work?

Reclassering en parole officieren toezicht houden op mensen die veroordeeld zijn voor misdrijven of onlangs vrijgelaten uit de gevangenis en op toezicht, volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid. Overvloedig kansen op werk moet worden voortgezet

AdvertisementReclassering en parole officieren toezicht houden op mensen die veroordeeld zijn voor misdrijven of onlangs vrijgelaten uit de gevangenis en op toezicht, volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid. Overvloedig kansen op werk moet worden voortgezet door ten minste 2018, met ambtenaren werken vrijwel uitsluitend in de regering posities. Een bachelor's degree in het sociaal werk, strafrecht of een verwant gebied opent het algemeen de deur naar entry-level posities. De werkzaamheden op dit gebied blijkt stressvol, maar de moeite waard als je geïnteresseerd bent in het helpen daders reïntegreren in de samenleving zijn.

Toezicht

Een groot deel van het toezicht dat de reclassering te bieden gaat face-to-face meetings. Je zorgt ervoor dat de mensen aan de eisen van hun proeftijd of parole in gebieden, waaronder woonsituatie, toezeggingen werk en zich te onthouden van alcohol of drugsgebruik. Je ontmoet bij u op kantoor, thuis van de persoon of de plaats van het werk, en afspraken omvatten belangrijke bekenden van de dader, zoals familieleden of therapeuten familie.

Doorverwijzing

Een groot deel van de taak van een proeftijd of parole officer's gaat verwijzen overtreders aan communautaire middelen. Je helpt hen vinden van een baan, begeleiding en huisvesting. Je zoekt job training services of revalidatieprogramma's. Soms religieuze instellingen of zelfs buren zorgen voor extra toezicht op het gedrag van de dader en voeg een ander niveau van veiligheid als daders reïntegreren.

Court Work

Reclassering en parole officieren besteden een groot deel van de tijd in de rechtszaal, de rapportage over individuen en hun vooruitgang in hun behandeling doelen. Rechtbanken vereisen vaak rapporten en aanbevelingen met betrekking tot veroordeling die moeten worden verzameld en afgeleverd door ambtenaren. U bij te wonen hoorzittingen omgaan met de revalidatie succes en de naleving van de daders over de voorwaarden van hun proeftijd of parole.

Reizen

Travel eisen variëren, afhankelijk van uw locatie en groepen met wie je werkt. Sommige officieren reizen naar dader huizen, therapie afspraken of werkplekken voor vergaderingen of toezicht op de naleving. Je zou kunnen reizen naar gevaarlijke gebieden met hoge criminaliteit. Hofverschijningen vereisen frequent reizen, en hetzelfde geldt voor het leveren van items zoals urinespecimens laboratoria.

Share This Post