Index / Persoonlijke financiën / Wat zijn de fiscale gevolgen van Uitbetalen een Variable Universal Life-beleid?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Wat zijn de fiscale gevolgen van Uitbetalen een Variable Universal Life-beleid?

Variabele universal life beleid zijn een combinatie van levensverzekeringen en beleggingsproducten met de potentie om een ​​winst te verdienen. Dit beleid neemt een deel van uw betaalde premie en zet in uw keuze van beleggingsinstrumenten. Na verloop

Advertisement

Variabele universal life beleid zijn een combinatie van levensverzekeringen en beleggingsproducten met de potentie om een ​​winst te verdienen. Dit beleid neemt een deel van uw betaalde premie en zet in uw keuze van beleggingsinstrumenten. Na verloop van tijd, afhankelijk van de prestaties van de beleggingen van het beleid, de voordelen van de bijdragen kan een contante waarde voor het beleid te creëren. Echter, als je een winst te maken op een variabele universal life beleid, zult u inkomstenbelasting verschuldigd op dat de winst wanneer u het geld terug te trekken.

Basis van het beleidsplan

Belastingen verschuldigd zijn op de eventuele voordelen die u boven het beleid basis te trekken. De basis van het beleid is de totale verzekeringspremies betaald over het beleid. Als u contant geld uit een universeel beleid leven de moeite waard $ 30.000, en u hebt een totaal van $ 25.000 aan premies hebben betaald, zal je belasting betalen over de winst van $ 5.000.

gedeeltelijke intrekking

Als u een gedeeltelijke terugtrekking uit een universeel beleid leven te maken, maken je geen belasting totdat u meer van het beleid dan u premies hebben betaald hebben teruggetrokken. Als u een totaal van $ 25.000 in de betaalde premies, en uw beleid heeft een contante waarde van $ 30.000, en u $ 25.000 in de contante waarde te trekken meer dan twee jaar, heb je geen belasting. Als je terug te trekken van de extra $ 5000, en zijn niet meer in de betaalde premies, het $ 5.000 is onderworpen aan belastingen.

Hoe is het belast?

De IRS belastingen int op de belastbare levensverzekeringen opbrengst op uw normale tarief van de inkomstenbelasting. Als je samen getrouwd indienen, en uw inkomen is $ 100.000 per jaar, bent u in de 25 procent belastingschijf, met ingang van 2015. Als u trok $ 5.000 van de variabele levensverzekering dat belastbaar is, zou je 25 procent van dat bedrag verschuldigd , of $ 1125 aan belastingen.

Tip

  • Als u een grote belasting factuur van een grote terugtrekking uit een variabele levensverzekering, moet u voor een pre-pay op uw belastingen om fiscale boetes te vermijden.

    Als u een hoog belastbare winst die u uitbetalen, kan het aanzienlijke impact hebben op uw totale belasting als gevolg van een verhoging van uw belastingschijf. Structuur grote, belastbaar opnames over meerdere jaren om deze impact te verminderen.

Death Benefit

De uitkering bij overlijden van elk type van levensverzekering, inclusief variabele leven, is niet onderworpen aan belastingen. Als de uitkering bij overlijden is $ 300.000, de begunstigde verzamelt $ 300.000 inkomstenbelasting-vrij. Afhankelijk van de eigendom van het beleid, kan het bedrag van de uitkering bij overlijden worden opgenomen in de nalatenschap, en gebruikt als onderdeel van het landgoed belastingberekening.

Tip

Met ingang van 2015, moet je goed worden gewaardeerd op meer dan $ 5.430.000 voor een individu of $ 10.860.000 voor een paar, voordat landgoed belastingen worden geheven.

Leningen

Lening de opbrengst tegen contante waarde op levensverzekeringen zijn niet belastbaar. Je hoeft ook niet om de lening terug te betalen. De verzekeraar trekt het saldo van de lening van de uitkering bij overlijden van het beleid. Je moet de rente op de lening te betalen, hetzij van de contante waarde van de polis, of door het zelf te betalen.

Share This Post