Index / ouderschap / Wat zijn de echte gevaren die uw kinderen online?

Share This Post

ouderschap

Wat zijn de echte gevaren die uw kinderen online?

De kinderen van vandaag hebben vrijwel onbeperkte toegang tot het internet. Of het nu door middel van een laptop, desktop, tablet of smartphone, thuis, bij vrienden of op school, met een paar klikken, worden ze surfen op het web. In aanvulling op het

AdvertisementDe kinderen van vandaag hebben vrijwel onbeperkte toegang tot het internet. Of het nu door middel van een laptop, desktop, tablet of smartphone, thuis, bij vrienden of op school, met een paar klikken, worden ze surfen op het web. In aanvulling op het beperken van het internetgebruik van uw kind, is het belangrijk om de echte online gevaren te begrijpen, zodat u veiligheidsregels voor uw kinderen te volgen kunnen ontwikkelen.

Predators

Volgens de Microsoft-artikel, "Veiligheid en beveiliging -Online roofdieren: helpen bij het minimaliseren van de risico's," online roofdieren zoeken naar slachtoffers op social media pagina's, in chatrooms en via e-mail. Zodra uw kind is gericht, wordt het roofdier haar veel aandacht, en zal liegen over zijn leeftijd, ging zelfs zo ver dat een jongere foto te plaatsen en te doen alsof het is hem. Nadat uw kind is comfortabel, zal het roofdier seksueel materiaal, discussies en suggesties te introduceren. Daarnaast kan het roofdier uw kind aan te moedigen om de vriendschap geheim te houden, want het is "speciale" en op een bepaald moment kan uw kind vragen om stiekem uit om hem te ontmoeten, wat natuurlijk zet uw kind in gevaar voor vele gevaren. Praten openlijk met uw kind over wat er kan gebeuren en dat slechte volwassenen zullen liegen tegen kinderen te ontmoeten, kan helpen voorkomen dat haar veilig. Maak er een regel om altijd te vertellen iemand die nieuw probeert haar online te benaderen.

Chatrooms

Chat kamers bieden een reëel gevaar voor de kinderen volgens "Veiligheid en beveiliging -Online roofdieren. Helpen bij het minimaliseren van de risico's" Chatrooms geven doorgaans "private rooms" of "fluisteren rooms" waar twee mensen een one-on-one praatje kan hebben. Dergelijke chats voorkomen monitoren en andere deelnemers van het zien van wat er gezegd wordt. Dit biedt een uitstekende gelegenheid voor een roofdier te manipuleren, charme en overtuigen van een kind om hun communicatie geheim te houden. De predator kan dan beginnen met de invoering van seksueel expliciete ideeën, voorstellen geheime vergaderingen en uiteindelijk bruidegom het kind te worden aangevallen. Vraag uw kind om niet in chatrooms en om u te vertellen meteen als iemand probeert om instant message, privébericht of nodigt hen uit om te chatten.

Cyber-Bullies

"Top 5 Internet gevaren voor kinderen: Een bron gids," een artikel over CNET.com, geeft cyber-pesten als een reëel gevaar voor kinderen. In cyberpesten, de pestkop maakt gebruik van social media sites, e-mail en andere online tools om hun doel te pesten. Soms online pestkoppen neemt het pesten op het echte leven, dat een fysiek gevaar voor het doel kan presenteren. Niet alleen hebben ze pesten het doelwit, werven ze vaak anderen om mee te doen in het pesten. Laat je kind weten dat cyber-pestkoppen zijn net als het echte leven pestkoppen en als ze er een tegenkomt, moet ze (1) negeer de pesterijen en niet reageren op enigerlei wijze, en (2) Vertel een volwassene wat er gebeurt.

Persoonlijke informatie

Kinderen niet stoppen en na te denken over het feit dat alles wat ze op hun social media pagina wordt door anderen gezien. Zelfs als hun vrienden betrouwbaar zijn, kan een gevaarlijk volwassene in de kamer toen de vriend bekijkt de pagina van uw kind. Veel kinderen met trots lijst van hun naam van de school, of praten over het krijgen van klaar om naar het spel. Dit opent de deur voor de ontvoering en aanranding. Stimuleer je kind om te stoppen en na te denken over elk ding geschreven voordat het raken van de post-knop. Ze moet zich afvragen of een vreemdeling lezen wat er geschreven, kan de vreemdeling haar vinden? Als dat zo is, moet het niet worden geplaatst. Een foto op de pagina en een straatnaam of de naam van de school is alles wat er nodig is om toegang te krijgen tot een slachtoffer.

Share This Post