Index / Onderwijs / Wat zijn de drie aspecten van het Engels Talenstudies?

Share This Post

Onderwijs

Wat zijn de drie aspecten van het Engels Talenstudies?

Engels taalstudie kan op verschillende manieren worden benaderd. Polyglot Fabien Snauwaert van mening dat er drie belangrijke principes. Je moet plezier, praktijk dagelijks te hebben en doe het voor jezelf. Maar "aspecten" zou kunnen verwijzen n

AdvertisementEngels taalstudie kan op verschillende manieren worden benaderd. Polyglot Fabien Snauwaert van mening dat er drie belangrijke principes. Je moet plezier, praktijk dagelijks te hebben en doe het voor jezelf. Maar "aspecten" zou kunnen verwijzen naar de woordenschat, grammatica en interpunctie, drie belangrijke bouwstenen van de taal. Maar definieer je "aspecten," er is een groot deel van de hulp beschikbaar voor iedereen die wil beheersen het Engels.

Woordenschat

Er zijn een paar honderd duizend woorden in het Engels. Toch zou weinig mensen beweren dat ze allemaal te kennen, en je moet veel minder woorden dan leren om te kunnen beginnen met de taal. De meeste mensen die willen om Engels te leren kennen waarschijnlijk meerdere Engels woorden al. Dit is deels omdat nummers in Engels worden uitgezonden op de radio wereldwijd. Verder, Engels is de taal van het internet, die de meeste mensen gebruiken of te streven naar gebruik.

Grammatica

Elke taal heeft zijn eigen regels voor de manier waarop woorden worden gebruikt in uitdrukkingen en zinnen. Dit is wat we bedoelen met grammatica. Zo is het niet grammaticaal correct om te zeggen: "Ik winkels om de gegaan," hoewel de meeste mensen zouden begrijpen wat er bedoeld wordt. Grammatica bepaalt de juiste woordvolgorde en ook hoe gespannen werk. Bijvoorbeeld, als iemand zegt: "we reden onze fietsen," wij weten dat ze spreken over meer dan één persoon en dat het evenement plaatsvond in het verleden.

Interpunctie

Als u spreken of schrijven Engels, moet u leestekens gebruiken om te helpen de lezer of luisteraar te begrijpen. Leestekens bevat komma's, punten apostrofs, vraagtekens, dubbele punten, puntkomma's, haakjes en beugels. Er is waarschijnlijk meer onenigheid over het gebruik van interpunctie correct te gebruiken dan over hoe u de grammatica correct te gebruiken. Bovendien hebben veel mensen regelmatig gebruik van Engels zonder interpunctie als ze door middel van sms, die laat zien hoe flexibel het Engels is te communiceren.

Putting It All Together

Om vooruitgang te boeken in het Engels taalstudie te maken, probeer dan een avondschool cursus. Dit moet geven u een goede basis voor verdere studie. Als alternatief, of ook, studie online, waar u een groot aantal gratis sites om u te helpen vinden. Luister naar liedjes in het Engels en proberen uit te werken wat de zangers zingen over. Get Engels sprekende penvrienden of e-buddies te schrijven en hen te vragen om uw schrijven te corrigeren voor u. Wees niet verbaasd als je verschillende ideeën over wat is het juiste gebruik te krijgen. Elke persoon die Engels gebruikt maakt het een beetje anders dan alle anderen.

Share This Post