Index / Tuin / Wat zijn de behandelingen voor zwarte vlekken op Pear Tree Leaves?

Share This Post

Tuin

Wat zijn de behandelingen voor zwarte vlekken op Pear Tree Leaves?

De aanwezigheid van zwarte vlekken op de bladeren van een perenboom geeft een probleem. Een aantal zaken kan leiden tot een peer om zwarte vlekken te ontwikkelen, en een zwakke, ongezonde perenboom is minder waarschijnlijk een gezonde oogst van fruit

AdvertisementDe aanwezigheid van zwarte vlekken op de bladeren van een perenboom geeft een probleem. Een aantal zaken kan leiden tot een peer om zwarte vlekken te ontwikkelen, en een zwakke, ongezonde perenboom is minder waarschijnlijk een gezonde oogst van fruit uit te zetten. Behandel de perenboom om zijn gezondheid te herstellen.

bladvlekkenziekte

Fabraea bladvlekkenziekte is een schimmelziekte die veroorzaakt paars of zwarte vlekken op de bladeren van perenbomen verschijnen. Dit zijn schimmelsporen plekken die de ziekte verspreid over de boom. Als de schimmel rijpt, de zwarte vlek uitbreidt tot het gehele blad, waardoor uiteindelijk ontbladering van de perenboom, wat leidt tot groeiachterstand, eetbare groenten en een zwak seizoen voor de boom. Bladvlekkenziekte is een ernstig probleem voor perenbomen.

Het behandelen van Fabraea bladvlekkenziekte

Treat fabraea bladvlekkenziekte met fungiciden en culturele controles. Spuit de perenboom met een fungicide in de vroege en midden zomer tot de aanwezigheid van schimmelsporen op de boom regelen. Gebruik fungiciden volgens de fabrikant een routebeschrijving naar de perenboom gezond te houden. Verwijder eventuele gevallen bladeren uit het gebied rond de perenboom om te voorkomen dat het hosten van de schimmelsporen en het veroorzaken van verdere infecties van de perenboom.

Fire Blight

Bacterievuur is een bacteriële ziekte die perenbomen en andere sier- en fruitbomen treft, vooral tijdens warm, nat weer. Bacterievuur zichtbaar beïnvloedt bladeren. Zwarte vlekken gevolgd door eventuele bladverlies en afsterving van de boom aan te geven bacterievuur. Streptomycine en Terramycin behandelingen bestaan ​​voor bacterievuur en culturele controles helpen vertragen de verspreiding van de ziekte. Houd de grond vrij van stilstaand water, de perenboom snoeien en verwijder aangetaste bladeren.

Pear Tree Care

Behandelen en te voorkomen zwarte vlekken op de bladeren van een perenboom door middel van fundamenteel tuinieren zorg. Snoei de perenboom in het vroege voorjaar op dode of zwakke takken die gastheren voor schimmels en bacteriële ziekten kunnen worden verwijderd. Verwijder eventuele takken beïnvloed door afsterving als bladeren vertonen zwarte vlekken te voorkomen dat de ziekte zich verder verspreidt. Pick-up afgevallen bladeren en fruit, zodat ze niet verder schimmel problemen aan de perenboom te trekken.

Share This Post