Index / Bedrijf / Wat zijn de arbeidswetten voor Salaris werknemers?

Share This Post

Bedrijf

Wat zijn de arbeidswetten voor Salaris werknemers?

Een loontrekkende, zoals gedefinieerd door het Amerikaanse ministerie van Arbeid, is een werknemer die wordt betaald een vast salaris bedrag, ongeacht het aantal gewerkte uren of de kwaliteit of kwantiteit van het uitgevoerde werk. Werknemers worden

AdvertisementEen loontrekkende, zoals gedefinieerd door het Amerikaanse ministerie van Arbeid, is een werknemer die wordt betaald een vast salaris bedrag, ongeacht het aantal gewerkte uren of de kwaliteit of kwantiteit van het uitgevoerde werk. Werknemers worden meestal betaald een bepaald bedrag per loonperiode. Pay frequentie van de loontrekkende kan variëren van eenmaal per week tot eenmaal per maand, onder anderen. wetten van de Arbeid voor werknemers bepalen hoe de werknemer moet worden betaald en of de werknemer in aanmerking komt voor overuren.

Betekenis

Werknemers in loondienst moet de arbeidswetten weten te zorgen dat ze niet worden uitgebuit door werkgevers, en werkgevers moeten hun rechten en verantwoordelijkheden om de naleving te handhaven en rechtszaken te vermijden begrijpen. Zo is het essentieel om te begrijpen dat loontrekkende moet worden betaald volledig salaris voor elke week waarin hij werkt. De werknemer moet zich bewust zijn van dergelijke informatie om ervoor te zorgen dat hij in staat is om te herkennen wanneer hij ten onrechte is betaald, terwijl de werkgever de wet op de naleving moeten weten.

Vrijgesteld werknemers in loondienst

Werknemers worden doorgaans beschouwd als vrijgesteld op grond van de Fair Labor Standards Act (FLSA). Zolang de vrijgestelde, loontrekkende is beschikbaar om te werken, kan de werkgever niet aftrekken van het loon van de werknemer voor het werken minder dan de gebruikelijke verwachte uur. Bijvoorbeeld, als de werknemer werkt minder dan 40 uur omdat er geen werk beschikbaar is, moet ze nog steeds de set salaris bedrag worden betaald, zonder korting. Echter, niet alle werknemers in loondienst zijn vrijgesteld. Werkgevers moeten ook begrijpen dat arbeidswetten voor salaris werknemers verschillen per staat. Bijvoorbeeld, in de staat Californië, alle vrijgestelde werknemers worden betaald op een salaris basis.

Nonexempt werknemers in loondienst

Zoals eerder opgemerkt, sommige staten vereisen dat vrijgestelde werknemers worden betaald op een salaris basis. Echter, sommige salaris werknemers als niet-vrijgestelde. Bijvoorbeeld, met ingang van mei 2011, wanneer de werknemer wordt betaald een salaris van minder dan $ 23.600 per jaar, of $ 455 per week, dat de werknemer nonexempt beschouwd. Dit betekent dat, hoewel de werknemer wordt uitgekeerd op een salaris basis, zou ze recht hebben op betaling van overuren en andere FLSA bescherming die wordt geboden aan de nonexempt werknemer.

Plicht en Salaris Tests

De taken test en de loon-test zijn de twee belangrijkste methoden die worden gebruikt om te bepalen of een werknemer in loondienst is vrijgesteld of niet-vrijgestelde, zoals gedefinieerd door de staat en de federale arbeidswetgeving. Om te bepalen of een loontrekkende vrijgestelde of niet-vrijgestelde moet worden beschouwd, is het essentieel om de werkelijke taken eerder uitgevoerd dan gezien alleen in de functieomschrijving genoemde taken te overwegen.

Share This Post