Index / Huis / Wat zijn de afmetingen voor Pillow Shams?

Share This Post

Huis

Wat zijn de afmetingen voor Pillow Shams?

Als u wilt aankleden van uw kussens met een afneembaar deksel die permanent uitziet, kussenhoezen zijn de weg te gaan. Hoewel kussenhoezen zijn vergelijkbaar met kussenslopen, ze verschillen doordat zij een verborgen opening in de rug in tegenstellin

AdvertisementAls u wilt aankleden van uw kussens met een afneembaar deksel die permanent uitziet, kussenhoezen zijn de weg te gaan. Hoewel kussenhoezen zijn vergelijkbaar met kussenslopen, ze verschillen doordat zij een verborgen opening in de rug in tegenstelling tot een meer zichtbare aan de zijkant. Kussenhoezen komen in een verscheidenheid van gestandaardiseerde maten om gemeenschappelijke kussen maten passen.

Standaard

Standard-size kussenhoezen zijn ongeveer 20-by-26 inch, net als de standaard-size kussens. Houd er echter rekening mee, dat kussenhoezen hebben vaak een soort van rand rond de randen, of het is een platte, op maat flens of meerdere rijen van ruches. De totale afmetingen van veinzerijen varieert naargelang indien zij randen en de breedte van de grenzen. Een standaard kussen is de norm voor een twin bed; plaats het middelpunt op het hoofdeinde van het bed. Twee standaard kussens, zij aan zij, passen over de breedte van een volledige of tweepersoonsbed.

Koningin

Queen-size kussenhoezen hebben een inwendige afmeting van 20-by-30 inch; ze zijn ontworpen om een ​​20-by-30-inch queen-size kussen te passen. Net als standaard Shams, de totale afmetingen van koningin Shams is afhankelijk van de breedte van elke ruches of flens toegevoegd aan de schijnvertoning. Twee queen-size kussens vullen de breedte van een queen-size bed.

koning

King-size Shams te meten 20-by-36 inch, exclusief eventuele extra grens. Zoals je waarschijnlijk wel kunt raden, ze zijn formaat aan te passen king-size kussens. Het breedste bed kussens, twee van hen past mooi over de breedte van een king-size bed.

Europese of Continental

Europese shams, ook wel continentale Shams, zijn 26-by-26 inch en bemeten om kussens met dezelfde naam en afmetingen passen. Ze worden traditioneel geplaatst op een opgemaakt bed achter het bed kussens om het bed te geven een ultra-vol, luxe uitstraling. Net als andere kussenhoezen, hebben ze vaak een gegolfde rand of flens, die niet bij bovengenoemde afmetingen.

Specialty Maten en Custom Made

Terwijl de kant en klare kussenhoezen zijn het meest gevonden in de maten die correleren met bed kussens, kan je soms vinden ze sized om te passen reizen kussens, ook wel boudoir kussens, die 12-by-16 inch groot zijn. Daarnaast kunt u in staat zijn om ze te vinden voor kussens van verschillende grootte. Als u op zoek bent naar een schijnvertoning van een bepaalde grootte en kan het niet vinden, kan een binnenhuisarchitect of naaister Shams in zowat elk formaat te maken om gewoon te passen over een kussen, of als u elementaire naai-vaardigheden, kun je ze maken jezelf.

Share This Post