Index / Ambachten / Wat zijn de afmetingen van een Twin Size Quilt?

Share This Post

Ambachten

Wat zijn de afmetingen van een Twin Size Quilt?

Twin dekbedden kan worden in vele patronen en ontwerpen, maar de grootte zal altijd hetzelfde blijven. Een standaard twin size bed matras is 39 bij 75 inch, maar om de juiste overhang te hebben en ziet er fantastisch uit op het bed, de standaard quil

Advertisement

Twin dekbedden kan worden in vele patronen en ontwerpen, maar de grootte zal altijd hetzelfde blijven. Een standaard twin size bed matras is 39 bij 75 inch, maar om de juiste overhang te hebben en ziet er fantastisch uit op het bed, de standaard quilt grootte is 69 inch met 90 inch. Dit kan worden bereikt door gebruik blokken, stroken materiaal of verschillende vormen genaaid in geappliceerde patronen. Quilten kan ook verwijzen naar de genaaid in de deken zelf patroon.

Geschiedenis

Quilten kan terug naar het oude Egypte worden getraceerd na een ivoren snijwerk werd ontdekt in 1903 beeltenis van een Egyptische koning het dragen van een mantel of mantel, die lijkt te worden gequilt. De oudst bekende quilt werd ontdekt in een Mongoolse grot dateert uit rond de 1e eeuw en wordt nu opgeslagen bij de Leningrad Departement van het Instituut voor Archeologie van de Academie van de Wetenschappen van de Unie van de Sovjet-republiek.

Functie

Twin size quilts, net als andere beddengoed afmetingen quilts, zijn bedoeld om de slaper warm op koude winteravonden. Omdat twin-size bedden zijn kleiner dan een tweepersoonsbed of groter bed, de quilt moet worden aangepast aan de bed past zonder slepen van de vloer of steeds te omslachtig.

types

Er zijn twee belangrijke types van quilts, geknutseld en hele doek. Een patchwork quilt kan bestaan ​​uit blokken, vormen of stroken stof. Een hele doek quilt is gewoon de top weefsel, de batting en de backing. De naaipatroon zelf de decoratie voor het hele doek quilt.

Tijdsspanne

Een aparte size quilt kan overal van een paar dagen tot enkele maanden in beslag, afhankelijk van de complexiteit en de methode van het naaien. Een individu creëren van een met de hand genaaid quilt zal veel langer dan een quilten bee of een andere groep van quilters nemen.

Grootte

De traditionele twin-size quilt van 69 door 90 inch past ook de meeste ligbedden op de markt. Het duurt ongeveer 54 12-inch blokken van materiaal om een ​​voltooide twin-size quilt top eindigen.

misvattingen

Vrouwen van de vrije tijd maakte meest decoratieve quilts uit de vroege Amerikaanse periode. Aangezien vrouwen van de periode had ook aan de familie kleding naaien, alleen die vrouwen die bedienden konden veroorloven de tijd gehad om te besteden aan decoratieve quilten.

Share This Post