Index / Huis / Wat zijn de afmetingen van een standaard ronde Crib?

Share This Post

Huis

Wat zijn de afmetingen van een standaard ronde Crib?

Als alternatief voor de traditionele rechthoekige kribben, wordt de standaard ronde wieg ontworpen om het middelpunt van een kwekerij. Hoewel round kribben enigszins kunnen verschillen in grootte, omdat ze zo'n speciaal product, de meeste round kribb

Advertisement

Als alternatief voor de traditionele rechthoekige kribben, wordt de standaard ronde wieg ontworpen om het middelpunt van een kwekerij. Hoewel round kribben enigszins kunnen verschillen in grootte, omdat ze zo'n speciaal product, de meeste round kribben hebben een 42-inch matras.

Diameter

De meeste door kribben zijn ontworpen om een ​​matras te passen 42 centimeter in diameter. De totale diameter van de wieg frame meestal 46 inches. Sommige round cribs hebben ook canopy posts die kan verder gaan dan de 46-inch diameter.

Hoogte

Het is zeer moeilijk om een ​​ronde wieg zonder hoge posten, waardoor de totale hoogte van ongeveer 76 inches. De rails van de wieg gewoonlijk op ongeveer dezelfde hoogte als een traditionele wieg, ergens tussen 3 en 4 voet boven de grond.

Matras

De matras van een standaard ronde wieg meet 42 centimeter in diameter en 5 inch groot. Het is meestal inbegrepen in de prijs van de ronde wieg en is gemaakt van stevig schuim.

beddegoed

Speciale bedden nodig is met ronde kribben omdat spiekbriefjes precies moet passen om veiligheidsredenen. De meeste bedrijven die ronde voederbakken verkopen verkopen ook beddengoed sets met lakens om de 42-inch round matras passen.

overwegingen

Hoewel round kribben zijn een mooie aanvulling op een kwekerij, zullen zij niet in staat zijn om zo lang gebruikt worden als rechthoekige wieg matrassen. Kinderen zullen een ronde wieg ontgroeien op ongeveer 35 duim lang, meestal rond de 2 1/2 jaar oud.

Share This Post