Index / Careers & Work / Wat zijn Common Jobs for Left-Brained People?

Share This Post

Careers & Work

Wat zijn Common Jobs for Left-Brained People?

Recente studies van de Universiteit van Utah en andere groepen zeggen beide zijden van de hersenen delen veel rollen. Toch hebben sommige mensen "links-brained trekken 'van zijn logische en detail-georiënteerd, terwijl anderen neigen naar" recht

Advertisement

Recente studies van de Universiteit van Utah en andere groepen zeggen beide zijden van de hersenen delen veel rollen. Toch hebben sommige mensen "links-brained trekken 'van zijn logische en detail-georiënteerd, terwijl anderen neigen naar" rechts-brained trekken "van het zijn meer creatieve, doordachte en subjectief. U kunt nemen een van de vele tests om te bepalen aan welke kant je leunen. Als je "Lean links" in uw denken, overwegen een baan die deze sterke punten gebruikt.

Als u eigenschappen die zijn linker hersenhelft dominant hebben overwogen en willen werken in de drukke medische gemeenschap, overweeg dan een carrière als een medische dossiers werknemer of informatie over gezondheid technicus. Deze professionals beheren medische dossiers aan artsen in diagnostiek bij te staan ​​en nauwkeurige facturering te beveiligen. Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics citeert analytische vaardigheden en een detail-oriented geest als eisen voor deze professionals. Bovendien, apothekers cruciale beslissingen te nemen de hele dag voor hun klanten als zij afzien van de geneeskunde en medische diensten.

Er zijn maar weinig gebieden vereisen zoveel linker hersenhelft denken als informatietechnologie. Entrepreneur.com zegt dat mensen met een probleemoplossende en analytische vaardigheden zijn het best geschikt voor computerprogrammeurs zijn, hoewel het een mensen-mens is ook van belang in deze baan. Programmeurs schrijven en oplossen van problemen met de computer code te creëren of programma's voor de gebruikers en organisaties te verbeteren. Op dezelfde manier, database administrators vereisen een scherp gevoel voor logica en moeten detail-oriented als ze omgaan met enorme hoeveelheden informatie op een manier die het gemakkelijk kan worden geopend.

Ingenieurs van alle soorten gebruik maken van deze zelfde "links-brained" kenmerken: analytisch, detail-georiënteerd en logisch. Of u nu op zoek naar de sterkste gebouw ontwerpen, maken een functionele robot of helpen bij het opbouwen van een ruimteschip, moet u een detail-oriented geest, die ook grondig kunnen analyseren en problemen op te lossen voordat ze een slechte of zelfs tragische resultaat veroorzaken. Ingenieurs moeten ook nauw samenwerken met "rechts-brained" mensen om hun creatieve ontwerpen veilig kunnen functioneren en worden betaalbaar gebouwd.

Werkgelegenheid website Theladders.com noemt de wet als een ander terrein waarop de linker hersenhelft leunend medewerkers gedijen. Advocaten moeten recht uit te leggen, op te lossen uitdagende juridische geschillen en te onderhouden en onthouden bergen van gegevens op een ordelijke en detail-oriented weg. Paralegals en andere juridische staf moet ook deze eigenschappen zoals ze efficiënt en nauwkeurig een vaak grote caseload jongleren. Of het geven van een presentatie aan een jury of gewoon het bespreken van een zaak met een klant, de linker hersenhelft trekken van het zijn een rationele, georganiseerd denker van pas komen op het gebied van wetgeving.

Share This Post