Index / Fashion, Style & Personal Care / Wat zijn Acryl Fills?

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Wat zijn Acryl Fills?

Veel vrouwen genieten van de look en feel van langere en dikkere nagels, en sommigen willen gewoon een verfraaiing spijker oplossing voor een aanstaande speciale gebeurtenis, zoals een bruiloft, klasse reünie of vakantie. Een vrijwel onmiddellijk opt

AdvertisementVeel vrouwen genieten van de look en feel van langere en dikkere nagels, en sommigen willen gewoon een verfraaiing spijker oplossing voor een aanstaande speciale gebeurtenis, zoals een bruiloft, klasse reünie of vakantie. Een vrijwel onmiddellijk optie is om een ​​nagelsalon te bezoeken of om uw eigen acryl nagels toe te passen. Sinds nagels continu groeien, moeten acrylnagels worden ingevuld om de paar weken voor kunstmatige nagel onderhoud.

Beschrijving

Een "vul" nodig wanneer het natuurlijke nagelbed meer groeit, waaraan de lege ruimte waar het originele acryl nagels was dicht bij de cuticula verlaat. Om de gewenste uitstraling van acryl nagels dat de gehele nagelbed dekking te houden, een vulling nodig. De salon technicus maakt gebruik van dezelfde techniek van het dompelen een borstel in acryl vloeistof, te drukken in een acryl poeder en het aanbrengen van de gel-achtige oplossing voor het ongevulde omgeving.

Hoe je nagels Fill

Giet 1 inch acryl vloeistof in een glazen container en acryl poeder in een tweede glazen container. Gebruik containers met deksels te houden voor toekomstig gebruik om verspilling te voorkomen. Het dossier van de binnenrand van de acryl nagels naar beneden met behulp van een schuurpapier beetje op een handheld draaiend gereedschap of een gemeenschappelijke nagelvijl. Borstel nagel primer over de open ruimte van de natuurlijke nagel bed en laten drogen gedurende 30 seconden. Dompel een platte acryl kwast in de acryl vloeistof, borstelen de zijkant van de houder overmaat te verwijderen. Duw de natte kwast tegen de acryl poeder om een ​​bal van acryl gel-achtige substantie op de borstel te vormen en zet de gel op de open nagelbed. Dep de gel in alle open gebieden van het nagelbed, dompelen de borstel in de vloeistof en glad is gelijk met de bestaande acryl nagels. Wanneer het droog is, het dossier van de acryl nagels glad en schilderen.

Acryl Nail Mythen

Paragon schoonheidsproducten stelt dat de nagels niet ademen, en de mythe dat acryl nagels schadelijk zijn voor het nagelbed, die is gemaakt van honderden lagen dode hoorncellen, is onwaar. Velen geloven dat de nagels tijd nodig hebben zonder acryl over hen, maar aangezien nagels niet adem, het is niet nodig. Andere soorten van de nagel vult en overlays zoals UV-gel, wraps en no-light gels zijn allemaal gemaakt van ingrediënten uit de acryl familie, en niemand methode van kunstmatige nagel bekleding is beter voor uw nagels dan de andere.

gevaren

Hoewel zeldzaam, sommige mensen allergische reacties op acryl nagel producten en het kennen van de tekenen en symptomen van een dergelijke reactie kan je redden van negatieve effecten op de gezondheid. Peeling, jeukende nagels en blijvende roodheid zijn allemaal tekenen van een allergie voor de producten, dus stoppen met het gebruik en raadpleeg uw nagelstyliste voor producten die geen allergenen bevatten. Infecties kunnen optreden wanneer de nagelsalon niet hun gereedschap en producten saneren of als vocht wordt gevangen tussen de acryl en het nagelbed. Zorg ervoor dat uw gekozen salon is licentie en regelmatig worden geïnspecteerd.

Share This Post