Index / Cars / Wat zal sneller een EVO Powerboard Go?

Share This Post

Cars

Wat zal sneller een EVO Powerboard Go?

In aanvulling op de line-up van zijn bedrijf van motorfietsen, quads en scooters traditionele Zuid-Afrikaanse ontwerper Mike Puzey heeft een lijn van EVO Powerboard scooters die kenmerkend twee snelheden, twee-takt gas-en elektrische motoren beschikk

Advertisement

In aanvulling op de line-up van zijn bedrijf van motorfietsen, quads en scooters traditionele Zuid-Afrikaanse ontwerper Mike Puzey heeft een lijn van EVO Powerboard scooters die kenmerkend twee snelheden, twee-takt gas-en elektrische motoren beschikken. Aftermarket onderdelen dienen als de beste inzet voor het maken van uw Powerboard sneller gaan. Snelle verbetering van componenten, specificaties en opties kunnen na verloop van tijd veranderen als de Puzey Motor Coporation's lineup van EVO scooters blijft evolueren.

Snelste Base Models

Te beginnen met de snelste EVO Powerboard modellen aangeboden door Puzey geeft u meteen een been in de snelheid afdeling. Met ingang van februari 2012, Puzey's twee snelheden gas aangedreven EVO 50X heeft een topsnelheid van 37 mijl per uur. De EVO 49R, een middelgrote single-speed scooter, op de tweede plaats, met een topsnelheid van 31 mijl per uur.

Speed ​​Upgrades

Hoewel het installeren van een 18-tand tandwiel in uw EVO Powerboard zal enigszins verminderen het vermogen van uw scooter heuvels beklimmen, deze component verhoogt uw rit topsnelheid. Een 21-tand tandwiel heeft een nog dramatischer effect op zowel klimmen en snelheid. Deze aftermarket onderdelen bieden een betaalbare en toegankelijke manier om de scooter sneller gaan. Voor een meer dramatische verhoging, ter vervanging van de 13,5 mm gasklephuis van een EVO SPX of 2X model Powerboard met een 15mm gasklephuis vergroot doorstroomoppervlak gasklep door 33 procent, wat leidt tot een toename van acceleratie en hoogwaardige prestaties.

General prestatie vooruitgangen

Het installeren van een high-performance luchtfilter kit met een nieuwe vernauwing vermindert luchtinlaat ruis, elimineert de noodzaak voor luchtfilter oliën en kan een lichte stijging van de snelheid door het verbeteren van de lucht filtratie. Een aftermarket stikken plaat tussen de scooter snelheid plaat en de motor geïnstalleerd helpt koudbloedig Evo motoren open te stellen en rev.

Onderhoud

Het maakt niet uit welk model scooter of aftermarket onderdelen u vertrouwen op, goed onderhoud helpt je Powerbaord uitgang snelle, vlotte prestaties. Elke maand schoon bougie buitenkanten, de koelribben op de cilinderkop en het luchtfilter met water en zeep-wrijf het in met olie als met de originele filter. Lijn de band en ketting zodat de ketting heeft ongeveer 3 mm tot 5 mm speling tussen de tandwielen en smeer de ketting bij ieder gebruik. Gebruik altijd gas met een minimum octaangetal van 93 loodvrije, en nooit gebruik maken van multi-oliesoorten.

Share This Post