Index / Tuin / Wat zal doden Carpet Grass?

Share This Post

Tuin

Wat zal doden Carpet Grass?

Carpet gras is een warme seizoen eeuwigdurend gras die goed groeit in gebieden waar andere grassoorten niet zal groeien. Het doet het het beste in een vochtige, zanderige bodem en wordt traditioneel gevonden in tropische klimaten. Carpet gras kan ver

Advertisement

Carpet gras is een warme seizoen eeuwigdurend gras die goed groeit in gebieden waar andere grassoorten niet zal groeien. Het doet het het beste in een vochtige, zanderige bodem en wordt traditioneel gevonden in tropische klimaten. Carpet gras kan verdringen Bermuda gras en onkruid. Hoewel het bestand tegen hoge voet en huisdier het verkeer, het is niet droogte tolerant en kan invasief zijn. Tapijt gras is niet bijzonder aantrekkelijk, en veel huiseigenaren proberen om het te doden voordat zij over hun gazon.

Hete, droge omstandigheden

Moeder natuur kan helpen die leven in warme klimaten doden tapijt gras. Volgens de Clemson University, zal tapijt gras niet overleven in een zeer droge grond. Wilt u zich te ontdoen van tapijt gras, kan uw beste weddenschap om te wachten tot de warme zomermaanden. Geen water het tapijt gras, en het moet, waarheen en sterven. Zodra het tapijt gras wordt bruin, verwijderen uit uw gazon met behulp van een hark. Hierdoor wordt voorkomen dat het groeiende terug van een zaad die achter kon gelaten.

Eco-Friendly Methods to Kill Carpetgrass

Tapijt gras tolereert geen zout. Een veilige en milieuvriendelijke manier om tapijt gras te doden is door het gebruik van zout water. Vul een 7-liter bak met regenwater, leidingwater of water uit uw waterontharder. Pour 2 kopjes van zout in het water en laat het volledig op te lossen. Volledige oplossing kan een paar dagen duren, dus wees geduldig. Zodra al het zout is opgelost, plaatst u een aantal van de zoutwater in een gieter en water het tapijt gras dat u wilt om te doden. Omdat de wortels zijn ondiep, zal je niet veel water nodig voor deze methode te werken. Zorg ervoor dat u van plan dit in de buurt van het weer. Regen kan wegspoelen het zoute water, waardoor uw inspanningen nutteloos.

Onverdunde azijn wordt vaak gebruikt om gras en onkruid die groeien tussen scheuren in beton doden. Als je een klein stukje tapijt gras dat u wilt vermoorden voordat het valt uw andere gras, blussen met onverdunde witte azijn. Azijn doodt ook andere soorten gras, dus wees heel voorzichtig zijn dat je er niets van op het gras die u niet wilt om te doden krijg.

Arm en Hammer en Soap Paste

Arm en Hammer en zeep gemengd tot een pasta zal tapijt gras te doden, en tapijt gras alleen. Dit is een van de beste methoden voor het doden tapijt gras als het samengaat met een ander type gras dat u niet wilt om te doden. Dit is misschien niet de beste methode om te gebruiken als je kleine kinderen of huisdieren die het getroffen gebied zal zwerven zijn. Hoewel Arm en Hammer en zeep zijn niet giftig, kunnen ze nog steeds uw kinderen en huisdieren ziek.

Share This Post