Index / Persoonlijke financiën / Wat wordt beschouwd als bewijs van Inkomen for Food Stamp in aanmerking te komen?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Wat wordt beschouwd als bewijs van Inkomen for Food Stamp in aanmerking te komen?

Wanneer een individu of huishouden valt op de harde tijden, de federale overheid biedt soms bijstand in de vorm van huisvesting vouchers, extra inkomen of voedselbonnen. Voedselbonnen zijn coupons die gezinnen met lage inkomens kunnen gebruiken om vo

AdvertisementWanneer een individu of huishouden valt op de harde tijden, de federale overheid biedt soms bijstand in de vorm van huisvesting vouchers, extra inkomen of voedselbonnen. Voedselbonnen zijn coupons die gezinnen met lage inkomens kunnen gebruiken om voedsel te kopen. In aanmerking te komen voor deze voordelen, moet de aanvrager aantonen dat zij lijden aan aanzienlijke financiële problemen.

Definitie van financiële problemen

In aanmerking te komen voor het voedsel stempel programma, moeten de kandidaten voldoen aan zowel een limiet van hulpbronnen en een inkomensgrens. Zolang de verzoekers huidige gezinsinkomen en middelen vallen onder deze vereiste limieten, zullen ze in aanmerking te komen voor uitkeringen. Het is niet nodig om aan te tonen dat iedereen in het huishouden werk of inkomen heeft verloren.

inkomensgrenzen

Huishoudens aanvragen van voedselbonnen moet voldoen aan een inkomensgrens. Inkomensgrenzen variëren op basis van het aantal mensen dat in het huishouden en kunnen na verloop van tijd veranderen. Als iemand in uw huishouden is uitgeschakeld of boven de leeftijd van 60, kunt u in staat om een ​​deel van uw inkomen uit de toepassing uit te sluiten.

resource Limits

Huishoudens aanvragen van voedselbonnen moeten ook voldoen aan een bron te beperken. Middelen omvatten bankrekeningen, onroerend goed en contanten. U hoeft niet om uw huis of het land het inneemt wanneer u uw middelen rapport op te nemen. Je kan wel of niet nodig hebt om uw voertuigen zijn, afhankelijk van de voorschriften in uw staat. Sommige staten zijn exclusief de waarde van alle voertuigen van uw middelen, sommige zijn exclusief één voertuig per volwassene en een aantal uit te sluiten slechts één voertuig per huishouden. De typische limiet bron is $ 2000, hoewel deze limiet hoger kan zijn als een lid van uw huishouden is uitgeschakeld of ouder dan 60 jaar.

Vereiste documenten

Alle aanvragers moeten een geldig identiteitsbewijs te tonen, zoals een geboorteakte of rijbewijs. Aanvragers moeten ook een bewijs van inkomsten voor alle leden van hun gezin. Documenten die inkomsten te bewijzen onder andere sociale voorzieningen, pensioen controles en loonstrookje. Het kan ook nuttig zijn om een ​​bewijs van de kosten van kinderopvang, huur of hypotheek betalingen, rekeningen van nutsbedrijven en medische rekeningen te laten zien.

Share This Post