Index / Bruiloften / Wat voor soort Wedding Band Moet een Mechanic kiezen?

Share This Post

Bruiloften

Wat voor soort Wedding Band Moet een Mechanic kiezen?

Het kiezen van een trouwring voor een monteur om te dragen kan lastig zijn, afhankelijk van het werk en de veiligheid op het bedrijf. Mechanics normaal werken met hun handen en het dragen van elk type band kan worden verboden vanwege de mogelijkheid

AdvertisementHet kiezen van een trouwring voor een monteur om te dragen kan lastig zijn, afhankelijk van het werk en de veiligheid op het bedrijf. Mechanics normaal werken met hun handen en het dragen van elk type band kan worden verboden vanwege de mogelijkheid van de ring gepakt. Ringen voor monteurs moeten worden gemaakt van taai, deuk-bestendige materialen.

Titanium

Titanium ringen zijn tot 45 procent sterker dan staal. Ze zijn ook licht van gewicht, waardoor ze zeer duurzaam. Naast het taai materiaal, ze zijn goedkoop en gemakkelijk aan verschillende edelstenen zoals robijnen en diamanten tegemoet te komen. Titanium is hypoallergeen zal derhalve een allergische reactie op de huid veroorzaken. Ze zijn ook corrosiebestendig en kan zeewater en sommige zuren weerstaan. In het geval van een noodsituatie, kunnen ze worden afgesneden.

Platina

Platina ringen zijn stevig, zeer sterk en bezoedelen-vrij. Zij worden typisch gelegeerd met andere materialen zoals palladium, iridium of ruthenium te verhogen. Platinum is duurder vanwege de zeldzame, hoogwaardige materialen. Deze ringen kunnen edelstenen geïmplanteerd in hen hebben of voorzien van een metalen design. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en zullen hun wit-zilver kleur voor altijd te bewaren.

Goud

Er zijn twee verschillende types van gouden trouwringen - geel goud en wit goud. Beide types worden gecombineerd met legeringen en gemeten karaat. Gele gouden ringen zijn meestal gelegeerd met koper, zink of zilver. Hoe lager de karaat rating, hoe sterker de ring. Wit gouden ringen worden gewoonlijk gelegeerd met goud, zilver of palladium en bekleed met rhodium voor extra glans. Beide soorten goud kan worden gerangschikt en gemakkelijk verwijderd.

Roestvrij staal

Roestvrij stalen ringen zijn duurzaam en hypoallergeen. Ze zijn gemaakt van ijzer en koolstof en gelegeerd met andere metalen. Ze zijn bestand tegen roest, aanslag en corrosie en kan gemakkelijk worden gedimensioneerd. De ringen kunnen gemakkelijk worden verwijderd in een noodsituatie, maar ze kunnen hun glans na verloop van tijd te verliezen en moeten worden afgeslepen uit.

Share This Post