Index / Bedrijf / Wat voor soort verzekering dekt een Bakkerij nodig van thuis uit?

Share This Post

Bedrijf

Wat voor soort verzekering dekt een Bakkerij nodig van thuis uit?

Als u geïnteresseerd bent in het starten van een bakkerij bedrijf vanuit huis zijn, is het belangrijk om de juiste verzekering te verkrijgen. Als u de juiste soorten verzekeringen dekking kan u blootstellen aan ernstige financiële risico's. Voordat u

AdvertisementAls u geïnteresseerd bent in het starten van een bakkerij bedrijf vanuit huis zijn, is het belangrijk om de juiste verzekering te verkrijgen. Als u de juiste soorten verzekeringen dekking kan u blootstellen aan ernstige financiële risico's. Voordat u begint met een home-based bakkerij, moet je zorgvuldig overwegen de verschillende soorten verzekeringen die u kan nodig zijn om deze risico's te verminderen.

product Aansprakelijkheid

Misschien wel het belangrijkste type verzekering nodig is voor een bakkerij bedrijf vanuit huis is het product aansprakelijkheidsverzekering. Aangezien de kosten van medische behandeling is zeer hoog, maar het maken van één klant ziek van een onjuist bereide maaltijden item kon resulteren in een aanzienlijke financiële schade. Product aansprakelijkheidsverzekering zal helpen om het bedrag van de financiële schade die u verantwoordelijk voor het in het geval van een claim zal verminderen. Als u van plan bent om gebakken goederen aan een winkelier of groothandel te verkopen, kan de retailer of distributeur het bewijs van het product aansprakelijkheidsverzekering nodig voor het kopen van uw producten.

Ongevallenverzekering

Als klanten naar uw huis zal komen voor zakelijke doeleinden, moet u ongevallenverzekering om dit risico te dekken. Terwijl de verzekering van uw huidige huiseigenaar waarschijnlijk dekt ongevallen die zich voordoen op uw eigendom, zal verzekeringen standaard huiseigenaar niet de verliezen in verband met een home-based business. Veel verzekeringsmaatschappijen zal u toelaten om extra dekking toe te voegen aan het beleid van uw bestaande huiseigenaar om uw bedrijf aan huis risico's te dekken. Zelfs als klanten nooit uw huis zal bezoeken, moet u uw huiseigenaar verzekering van de home-based business te melden; Doet u dit niet, dan kan de verzekeraar de dekking te annuleren veroorzaken.

andere verzekeringen

U kan nodig zijn om de commerciële autoverzekering kopen als het gebruik van uw persoonlijk voertuig voor leveringen of andere zakelijke reizen.

Als u van plan op werknemers in dienst nemen, moet u de werknemers compensatie verzekering om verwondingen aan de werknemers te dekken. In de meeste staten, kunt u ervoor kiezen om de werknemers compensatie te kopen via een particuliere verzekering agent of door middel van een door de overheid verzekering programma.

Zakelijke-onderbreking verzekering kan helpen om uw verliezen te beperken als u niet in staat om te werken als gevolg van een gedekte gebeurtenis zijn. Bijvoorbeeld, als er een brand vernietigt uw bakken apparatuur, moeten de bedrijven-onderbreking van verzekering helpen om uw gederfde inkomsten dekken.

overwegingen

Staats-en lokale jurisdicties kan het nodig zijn om bepaalde soorten verzekeringen of niveaus van verzekering hebben bij het bedienen van een huis bakkerij-activiteiten. Neem contact op met uw lokale bureau dat zakelijke licenties uitgeeft voor meer informatie over een verzekering eisen die van toepassing zijn op de home-based food bedrijven. In het algemeen zal de kosten van een verzekering die nodig is voor het bedrijf een fiscale aftrek die zullen helpen om de kosten van de verzekering te compenseren creëren.

Share This Post