Index / Fashion, Style & Personal Care / Wat voor soort schoenen Weet Europeanen dragen in de zomer?

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Wat voor soort schoenen Weet Europeanen dragen in de zomer?

Bij het reizen in Europa, verkleden als net als een lokaal mogelijk te voorkomen dat een doelwit voor zakkenrollers en oplichters. Een fashion faux pas die altijd zet Amerikanen apart is onze neiging in de richting van casual schoenen in de zomer. Eu

AdvertisementBij het reizen in Europa, verkleden als net als een lokaal mogelijk te voorkomen dat een doelwit voor zakkenrollers en oplichters. Een fashion faux pas die altijd zet Amerikanen apart is onze neiging in de richting van casual schoenen in de zomer. Europeanen die leven in warmere klimaten don sandalen, maar volgen een strengere set van regels.

Flip Flops zijn voor het Strand

U kunt in staat zijn om weg te komen met een aantal "flip flop" schoenen gemaakt van een hogere kwaliteit materialen krijgen - zoals leer - maar wees niet verbaasd als je nog wat zijwaarts blikken van de lokale bevolking als je die draagt ​​rubber of plastic sandalen. Deze schoenen zijn alleen aanvaardbaar op het strand en mag nooit worden gedragen in winkels of restaurants.

Geschikt schoeisel voor Church

Bij een bezoek aan de vele mooie kapelletjes en kathedralen van Europa, is het belangrijk om je respect te tonen door het dragen van de juiste kleding. Shorts zijn over het algemeen onaanvaardbaar, en vrouwen moeten goed worden afgedekt. Geen laag uitgesneden blouses of korte rokken. Je moet ook rekening houden met de schoenen die je draagt ​​zijn. Lokale mannen dragen kleding schoenen en vrouwen dragen hakken of classy flats. Overweeg peep-toe stijlen voor warmere klimaten.

Neem Comfort rekening

Een studie in de kwestie van "Medicine & Science in Sports & Exercise" oktober 2010 bleek dat de gemiddelde Amerikaan neemt 5.117 stappen per dag, terwijl de gemiddelde persoon in Zwitserland kost 9.650 stappen per dag. Naast de meer vereiste wandelen, kunnen omstandigheden in Europa strenger in bergachtig terrein en over oude met kinderkopjes geplaveide straten. Veel sandalen bieden geen adequate ondersteuning van de voetboog, waardoor een groot aantal onderrug en gewrichtsproblemen. Pack schoenen die comfortabel en gemaakt van duurzame materialen.

De aankoop van schoenen in Europa

De beste manier om ervoor te zorgen dat je het dragen van de juiste schoenen in Europa is om ze te kopen in Europa. Merk echter op dat de maattabel verschillend. Als je winkelen voor damesschoenen in het Verenigd Koninkrijk, aftrekken 2 van uw Amerikaanse grootte. Bijvoorbeeld, als je een 8 dragen in Amerika, zal je een 6 te dragen in Engeland, Ierland, Schotland of Wales. Voeg 30 (en afgerond naar het dichtstbijzijnde nummer als u een halve grootte te dragen) om uw Amerikaanse schoenmaat als je winkelen in continentaal Europa - Frankrijk, Italië, Spanje, enz. Mannen moeten een halve grootte aftrekken in het Verenigd Koninkrijk en voeg 33 in Europa.

Share This Post