Index / Huis / Wat voor soort Putty kan ik gebruiken om Keep Vazen omvalt?

Share This Post

Huis

Wat voor soort Putty kan ik gebruiken om Keep Vazen omvalt?

Mensen die verhuizen naar een gebied waar aardbevingen zijn een punt van zorg ervaren vaak een leercurve als ze zich aanpassen aan hoe je meubels te beveiligen beter zichzelf te beschermen en hun bezittingen moet een aardbeving voordoen. Een manier o

AdvertisementMensen die verhuizen naar een gebied waar aardbevingen zijn een punt van zorg ervaren vaak een leercurve als ze zich aanpassen aan hoe je meubels te beveiligen beter zichzelf te beschermen en hun bezittingen moet een aardbeving voordoen. Een manier om de beweging van vazen ​​en lichtgewicht breekbare objecten die zich op planken of tabellen te controleren is door het gebruik van stopverf producten.

Museum Wax

Een veel voorkomende product te gebruiken voor het stabiliseren van vazen ​​heet Museum Wax. Dit is een duidelijk product met een waxyconsistency. Rol het product in kleine balletjes en druk de ballen in de bodem van de vaas. Druk op de vaas tegen de plank of tafel, zodat de kleverige in het product grijpt de vaas stevig. Draai of knip de wax op de vaas later te verwijderen. Schraap de overblijfselen, en was het gebied met terpentine of een ander licht oplosmiddel. Het werkt het beste op hout en aardewerk.

Quake Putty

Quake Putty is een ander mengsel uit de wax. Putty releases makkelijker dan was en is makkelijker te hergebruiken. Dit stopverf werkt voor de meeste soorten items. Het is een betere keuze dan was wanneer een object vaker wordt verplaatst. Het kan veilig tot 40 ponden gewicht. Dit soort stopverf zal ook werken aan de vele oppervlakken in een recreatief voertuig of bewegende aanhangwagen. De stopverf is net als de was toegepast.

Quake Gel

Quake Gel lijkt meer op glas, en het is ontworpen voor glas en kristal. Deze gel gaat een lange weg, dus je moet heel weinig gebruik van het product aan de greep die u wilt produceren. Omdat het product duidelijk is, zult u niet in staat zijn om de gel te zien op transparante stukken. Dit maakt het gebruik van het product makkelijker, want niemand zal zelfs weten dat het op de artikelen. In het algemeen is het beter om stof rond de vaste objecten in plaats van verstoren ze elke keer dat je schoon te maken.

andere toepassingen

Museum Wax, Putty en Gel worden ook gebruikt in andere industrieën. Deze producten worden gebruikt in musea om kunst te beveiligen. Ze worden ook gebruikt in de fotografische zaken te controleren en te beveiligen stilleven items om hun off-camera ondersteunt. De snelle hechting en gemakkelijke verwijdering van de producten maken ze een natuurlijke tijdelijke lijm. Deze producten worden ook gebruikt om beeldframes muren houden. Zodra je het object te verwijderen, kun je vaak opnieuw de formuleringen, dus een kleine hoeveelheid van deze producten kunnen worden gebruikt voor de komende jaren.

Share This Post