Index / Huis / Wat voor soort matras is op een Bed van het Ziekenhuis?

Share This Post

Huis

Wat voor soort matras is op een Bed van het Ziekenhuis?

Als u onlangs moest worden toegelaten tot het ziekenhuis, kunt u kennis maken met het comfort van ziekenhuisbedden. Dit zijn niet de stijve kinderbedjes vaak gevonden in noodgevallen kamers, maar eerder volledig instelbaar, ongelooflijk comfortabele

AdvertisementAls u onlangs moest worden toegelaten tot het ziekenhuis, kunt u kennis maken met het comfort van ziekenhuisbedden. Dit zijn niet de stijve kinderbedjes vaak gevonden in noodgevallen kamers, maar eerder volledig instelbaar, ongelooflijk comfortabele bedden. Echter, terwijl het comfort en flexibiliteit is altijd een must in een ziekenhuisbed matras, verschillende ziekenhuizen maken gebruik van verschillende soorten matrassen op hun bedden.

Functie

Een standaard matras zal niet buigen met een verstelbare bed, als een ziekenhuisbed must. Ziekenhuisbed matrassen worden gemaakt om te voldoen niet alleen verschillende plaatsing en zithoudingen maar ook langdurig gebruik. Immers, kunnen sommige patiënten worden beperkt tot hun ziekenhuisbedden weken of zelfs maanden tegelijk. Aldus matrassen dun genoeg te buigen met de verstelbare bed frame, maar ook dik genoeg is om voldoende ondersteuning en opvulling bieden.

Samenstelling

Veel ziekenhuisbed matrassen zijn ofwel innerlijke-spring of matras. Als geld een beperkende factor is, zijn innerlijke matrassen meestal gekozen omdat ze zijn de minst dure. Mensen die huren ziekenhuisbedden maken vaak gebruik van deze soorten matrassen, die het minst comfortabel zijn, volgens de Preferred Health keuze, een medische levering leverancier. Nog matrassen zijn niet zo veel duurder en bieden meer comfort, volgens de PHC website. Een ander type matras vaak te vinden op ziekenhuisbedden is het luchtbed. Dit is het duurste type matras maar geeft de maat, omdat patiënten de hoeveelheid lucht in de matras kan aanpassen aan de matras de juiste consistentie voor hen.

Kosten

Zoals met matrassen voor normale bedden, matrassen voor ziekenhuisbedden variëren sterk in de kosten. Bijvoorbeeld, een eenvoudige innerlijke matras detailhandel voor $ 149 op de PHC website, terwijl een PressureGuard matras verkocht voor maar liefst $ 5.999. Medicare dekt meestal slechts een eenvoudige innerlijke matras voor mensen die behoefte hebben aan ziekenhuisbedden hebben in hun huizen, op basis van PHC.

hoedanigheid

Ziekenhuizen kijken meestal op een matras 'draagvermogen bij de keuze van een model voor hun bed. Inner matrassen worden vaak beoordeeld op 250 pond te ondersteunen. van de druk, terwijl de matrassen hebben vaak gewicht capaciteiten tussen 275 en 400 pond. Specialty bariatrische matrassen zijn gemaakt om mensen boven dit gewicht te dragen. Meestal zijn ze schuim of luchtbedden, of een combinatie van beide. Een ziekenhuis dat meestal heeft innerspring matrassen op de bedden zal waarschijnlijk een aantal bedden met een high-capacity matrassen om obese patiënten tegemoet te komen.

overlays

Mensen die ziekenhuisbedden nodig hebben in hun huis en verwacht te worden bedlegerig voor langere tijd kunnen vinden dat investeren in een kwalitatieve ziekenhuisbed matras kan het risico op het krijgen van doorliggen en wakker worden met pijn en pijn sterk verminderen. Echter, wanneer het geld is een object, matras overlays kunnen worden gekocht. Deze overlays zijn als matras pads voor normale bedden. Ze zitten bovenop de matras en extra comfort bieden tegen een fractie van de kosten.

Share This Post