Index / Tuin / Wat voor soort Leaves Heeft vlinders leggen hun eieren On?

Share This Post

Tuin

Wat voor soort Leaves Heeft vlinders leggen hun eieren On?

De levenscyclus van een vlinder begint met het ei. Volgens de Universiteit van Rhode Island, kan vlinders leggen van 200 tot 1500 eieren, die uitkomen in larven of rupsen. De rups eet de bladeren of andere delen van de plant, dat het luiken op. Sommi

AdvertisementDe levenscyclus van een vlinder begint met het ei. Volgens de Universiteit van Rhode Island, kan vlinders leggen van 200 tot 1500 eieren, die uitkomen in larven of rupsen. De rups eet de bladeren of andere delen van de plant, dat het luiken op. Sommige soorten kunnen alleen aanhouden van één type plant of deel van een plant, terwijl andere verschillende. De rups gaat dan in het popstadium, vormt een cocon en uiteindelijk transformeert in een vlinder.

soort plant

Monarch vlinders hebben ingewikkelde zwart en oranje gekleurde patronen en zijn gemakkelijk te herkennen. Monarchen hebben slechts één geschikte waardplant: milkweed. Milkweed produceert brede bladeren en peulen die pluizige witte materiaal dat mogelijk maakt zaden te verspreiden wanneer de peulen geopend bevatten. Milkweed bladeren produceren een gif dat geen last van de rups, maar maakt het giftig voor roofdieren. Als u genieten van vlinders in uw tuin en tuin, het loont om een ​​paar onkruid zoals kroontjeskruid groei laten.

Brandnetel

De atalanta heeft rode en witte markeringen op een bruine tot zwarte achtergrond. Vond algemeen in de Verenigde Staten, deze vlinder geeft de voorkeur aan om haar eieren te leggen op brandnetel. Beschouwd als een bijzonder ongewenst onkruid vanwege de prikkelend gevoel geproduceerd wanneer per ongeluk aangeraakt, brandnetel is de enige plant atalanta zal eieren leggen op. De sater komma, een fel geel oranje vlinder met zwarte en bruine vlekken, ook exclusief de voorkeur brandnetel.

bloemen

Hoe minder kieskeurig geschilderde damevlinder verkiest distel, zonnebloem, Pearly eeuwigdurend of stokroos. Geschilderde dames zijn bruin en oranje met witte vlekken en zou een aantrekkelijk schouwspel te maken in elke tuin. Wilt u een verscheidenheid aan vlinders aan te moedigen, voeg bloedend hart aan de Amerikaanse apollo te trekken. Brown elfins liever rhododendrons en azalea's. Probeer het planten van lupine om zilverachtige blues te trekken.

bomen

De rouw mantel vlinders zijn prachtig gekleurd met donker bordeaux, geel en blauw met een lichte rand. Mourning mantels graag om eieren te leggen op boom bladeren zoals iep, populier, wilg en berk. Westelijke tijger swallowtails tonen voorkeur voor wilgen, Aspen en populieren. Pine blanken, trouw aan hun naam, zoals dennen, sparren en hemlock.

Share This Post