Index / Eten drinken / Wat voor soort Gravy moet ik gebruiken Met Ham?

Share This Post

Eten drinken

Wat voor soort Gravy moet ik gebruiken Met Ham?

Gebakken ham is eenvoudig te maken, omdat het koken kan op zichzelf weinig voorbereiding. Ze zijn ideaal voor familie maaltijden en maken deel uit van de traditionele Pasen of Kerstmis diners in sommige families. Hoewel het goed om direct te eten uit

AdvertisementGebakken ham is eenvoudig te maken, omdat het koken kan op zichzelf weinig voorbereiding. Ze zijn ideaal voor familie maaltijden en maken deel uit van de traditionele Pasen of Kerstmis diners in sommige families. Hoewel het goed om direct te eten uit de oven met geen saus van kruiderij, kunt u wat pit toe te voegen aan uw gebakken ham met een breed scala aan zoete of hartige jus.

traditionele Gravy

Een eenvoudige jus te gebruiken met ham is eenvoudig te maken en elke gelegenheid. Om traditionele ham jus, een keer gaar te maken, verwijdert u de ham uit de braadslee en giet heet water in de pan. Giet deze vloeistof in een kleine steelpan. Voeg 2 eetlepels. maïzena met 1/2 beker koud water en meng tot een gladde massa, terwijl het opwarmen van de jus. Roer de saus onder voortdurend roeren tot het kookt. Nadat het gekookt gedurende 2-3 minuten, je jus klaar. Het is niet nodig enige kruiden, maar u kunt uw eigen toevoegen als u verkiest.

Red Eye Gravy

Rode ogen jus ook bekend als vogel-eye jus, arme man jus of modderige jus is een traditionele jus zeer bekend in het zuiden van de Verenigde Staten. De legende zegt dat dit jus kreeg zijn naam van een kok die voor General Andrew Jackson, de zevende president van de Verenigde Staten werkte. Algemeen Jackson vroeg zijn kok om hem jus om wat country ham te begeleiden. Op dat moment was de kok dronken en had rode ogen als gevolg van de maneschijn hij had gedronken. De geruchten kreeg rond op het kamp, ​​en vanaf dat moment werd de ham jus bekend als rode ogen jus. Ingrediënten voor de rode ogen jus bevatten pan sappen uit een ham, sterke zwarte koffie, zwarte peper en worcestersaus. Zodra alles gecombineerd, moet het mengsel gekookt gedurende 2-3 minuten totdat het wordt gehalveerd.

mosterd Gravy

Mosterd is een geweldige aanvulling op elke ham-gebaseerde maaltijd. Deze mosterd saus is perfect voor gekookte ham en de overgebleven saus kan worden gebruikt voor sandwiches. Om mosterd jus te maken, zal je nodig hebt om samen te mengen in een pan, 1 eetl. bloem, 2 eetl. droge mosterd en 3/4 kop bruine suiker. Voeg vervolgens in twee meegetroond oog dooiers. In een aparte kom, meng 1/4 kopje water met 1/4 kop appelazijn. Terwijl het mengsel in de pan aan het opwarmen is bij lage temperatuur, voeg langzaam in de azijn water onder voortdurend kloppen. Roer totdat de saus is dik genoeg om de achterkant van een lepel dekken. Het is dan klaar om te serveren over uw gekookte ham, of een ham sandwich.

Sweet Gravy

Voor degenen die liever zoete jus, kunt u een fruitige saus om uw ham aan te vullen te maken. Om dit te doen, moet u uw ham koken, samen met ananasschijven, kruidnagel, en kersen. Gebruik tandenstokers om ze te houden op zijn plaats op de ham. In een aparte container, combineren 1 kop bruine suiker, ananas sinaasappelsap, en de kersensap uit de pot van kersen. Giet deze vloeistof via ham en voeg een beetje water op de bodem van de pan, en de ham is binnen de oven worden gebakken. Wanneer uw ham gaar is, de overdracht van de sappen en drippings uit de pan in een pan. Voeg in 1 eetl. meel tijdens het koken op een laag vuur. Met behulp van een garde, roer voortdurend voor ongeveer een minuut.

Share This Post