Index / Huis / Wat voor soort Finish kan worden gebruikt op Houten Children's Furniture?

Share This Post

Huis

Wat voor soort Finish kan worden gebruikt op Houten Children's Furniture?

Bij het kiezen van een meubel afwerking, je over het algemeen op zoek naar een die eruit ziet de meest aantrekkelijke terwijl het geven van het hout van de bescherming die het nodig heeft. Als het meubilair is voor kinderen, hoewel, het is ook essent

Advertisement

Bij het kiezen van een meubel afwerking, je over het algemeen op zoek naar een die eruit ziet de meest aantrekkelijke terwijl het geven van het hout van de bescherming die het nodig heeft. Als het meubilair is voor kinderen, hoewel, het is ook essentieel om een ​​niet-toxisch afwerking te gebruiken. Het goede nieuws is dat de meeste afwerkingen zijn veilig nadat ze te drogen en te genezen. Watergedragen verven voeg de kleur die kinderen houden, maar ze kunnen gevaarlijk zijn, terwijl het genezen, en dat langer dan verwacht kan nemen.

De meest giftige component in duidelijke afwerking is het oplosmiddel waarin het afwerkmateriaal wordt opgelost. Lak en schellak twee afwerkingsmaterialen die onmiddellijk uitharden na verdamping volledig is, en wat overblijft is een film van cellulose, acrylzuur of, in het geval van schellak, insect karkassen. Hoewel deze onaantrekkelijk geluiden, geen van deze stoffen zijn giftig. Zowel polyurethaan en alkyd lakken ondergaan een proces van uitharden na het oplosmiddel verdampt. Tijdens dit proces, de moleculen in de kunststoffolie interlinkkabel te versterken. Na drogen en harden volledig, al deze afwerkingsmaterialen niet toxisch en veilig voor kinderen.

Olie afwerkingen zien er aantrekkelijk op hout, maar ze zijn niet zo veilig als film afwerkingen. De oliën doordringen in de graan en verharden, zodat ze zijn niet giftig op zichzelf, maar ze laten de houtnerf blootgesteld en iets verhoogd, wat betekent dat het kan gemakkelijk stof te verzamelen. Sommige mensen voegen een laag wax om het hout meer bescherming te geven, maar kinderen kunnen wrijven off wax met hun vingers. Een ander probleem met olie afwerking is dat ze niet goed bestand tegen morsen en stilstaand water hebben. Wanneer het water sijpelt in hout en vlekken, je meestal zand en bleken het hout om eruit te komen van de vlekken.

Watergedragen verven zijn grotendeels vervangen door het oplosmiddel gebaseerde verven van het verleden. Het bindmateriaal in dit soort verven wordt opgelost in propyleenglycol en glycolethers, die op hun beurt worden gedragen in een waterbasis. Niets toxisch in water of latex of acryl bindmiddel van de verf en PGE veiliger zijn dan de aardoliedestillaten toegepast in verven op oplosmiddelbasis. PGE's zijn niet helemaal goedaardig, dat wel. Harvard onderzoekers ontdekten dat ze allergieën of astma bij kleuters en jonge kinderen kunnen veroorzaken, en dat ze in de lucht kan blijven voor jaren.

Voor de ontwikkeling van alkyd, urethaan en latex verf, mensen vaak extra kleur hout met melk verf. De basisingrediënten in deze langdurige verf worden caseïne uit melk en kalk, en de kleuren zijn meestal voorzien van kleurstoffen gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Melk verf wordt vervaardigd als een poeder dat je mengen met water; als je eenmaal hebt gemengd, moet u deze te gebruiken binnen een dag of twee, of het zal bederven - net als echte melk. Melk verf zorgt voor een dunne film coating die u kunt versterken met een laag van polyurethaan of lak.

Share This Post